HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
PUUR NOORDWIJK: HOREN, ZIEN & BEREIKEN!11-9-2013
Afgelopen woensdag heeft PUUR NOORDWIJK haar campagneaftrap gegeven in het Trefpunt door het centrale thema voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 bekend te maken: HOREN, ZIEN en BEREIKEN. Daarmee krijgt de zeer succesvolle ‘OOG & OOR’ politiek van deze lokale en onafhankelijke inwonerspartij een krachtig vervolg. Al sinds 2010 stelt PUUR NOORDWIJK bij al haar beslissingen PUUR de vraag ‘Wat heeft de Noordwijker eraan’. Het antwoord daarop is vervolgens richtinggevend geweest voor haar handelen. Met ‘Horen en Zien’ wordt deze ‘OOG & OOR’ politiek verder geactiveerd. En met ‘Bereiken’ versterken en benadrukken we onze lokale identiteit. Terug kijken naar wat is bereikt aan resultaten en aangeven wat de komende jaren bereikt gaat worden. Samen met onze Noordwijkse inwoners. 

Mede daarom werd de lancering van het verkiezingsthema middels opvallende wijkflyers kracht bij gezet. Wijkflyers welke de komende dagen door onze mensen van PUUR huis-aan-huis worden verspreid. In deze wijkflyers vraagt PUUR
 NOORDWIJK gericht naar meningen, standpunten en ideeën van haar wijkbewoners voor hetverkiezingsprogramma 2014-2018. Tevens worden daarin wijkbewoners opgeroepen zich aan te melden als ‘Oog & Oor-ambassadeurs’. Door mét de inwoners actief te ‘Horen en Zien’ kunnen nóg meer Noordwijkers en nóg meer resultaten ‘Bereikt’ worden. Dat past ook bij het partij motto: ‘OOG & OOR voor Noordwijkers.’ Dichtbij-politiek, gericht op lokale belangen. Transparant, resultaatgericht en PUUR. 

Met deze belofte heeft PUUR
 NOORDWIJK bij de verkiezingen in 2010 de koppositie veroverd. Het zegt waar PUUR voor staat. PUUR NOORDWIJK spreekt dan ook de ambitie uit om in 2014, mede dankzij de steun van de inwoners de komende maanden, deze nummer 1 positie te behouden en verder uit te bouwen. We zullen strijdbaar voor de inwoners blijven. Daarom maken we ook met ‘Horen en Zien’ ons motto ‘OOG & OOR’ actief. En versterken we met ‘Bereiken’ onze lokale identiteit als volkspartij.

PUUR NOORDWIJK bereikt immers álle inwoners, van welke pluimage dan ook! Het is dan ook geen toeval dat voor het Trefpunt als locatie voor deze campagne aftrap is gekozen. Sinds 2010 houdt PUUR
 NOORDWIJK hier elke eerste vrijdag van de maand haar ‘Oog & Oor’ ochtenden. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Noordwijk waar ze met de PUUR fractie en PUUR wethouders het gesprek aan kunnen gaan over actuele politieke ontwikkelingen. Bereiken van resultaten én het bereiken van de Noordwijkers, dat is waar PUUR NOORDWIJK voor staat en gaat!

Want dankzij de steun van veel Noordwijkers heeft PUUR
 NOORDWIJK de afgelopen drie en half jaar veel kunnen bereiken. Maar we zijn er nog lang niet. We blijven hard nodig in Noordwijk. We gaan dus door met wat we in gang hebben gezet, want er is nog veel werk aan de winkel. En dat kunnen en willen we niet alleen doen. PUUR NOORDWIJK blijft Noordwijk en de Noordwijkers daarom actief ‘Horen, Zien en Bereiken’. Vandaag en in de toekomst.LAAT ONS actueel blijven!