HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
‘PURE LIEFDE’ op Valentijnsdag gelanceerd op iTunes & Spotify!13-2-2014
Valentijnsdag is PURE LIEFDE. Voor je dierbaren, voor je buren, voor je dorpsgenoten. Kortom voor de mensen om je heen. PUUR NOORDWIJK lanceert daarom op Valentijnsdag het lijflied, het liefdeslied PURE LIEFDE voor Noordwijk. Een ode aan Noordwijk geschreven en gezongen door de Noordwijkse zanger Paul Vermin (nummer 34 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen) en PUUR NOORDWIJK wethouders Leon van Ast  en Gerben van Duin. Naast beschikbaarheid op Spotify is het nummer te downloaden op iTunes voor 0,99 cent waarbij de opbrengst volledig ten goede zal komen aan M25, winnaars van de Noordwijkse vrijwilligersprijs 2013. 


M25 staat voor een groep enthousiaste jongeren tussen de 11 en 18 jaar, die zich belangeloos inzet voor de medemens die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Ze helpen daarmee concreet Noordwijkers die gehandicapt zijn of ouderen. PUUR NOORDWIJK laat daarom graag de opbrengst van elk op iTunes gedownload nummer ten gunste komen van dit goede lokale doel.

Om de lancering van de nieuwste Noordwijkse hit kracht bij te zetten zal elke Noordwijker op Valentijnsdag thuis gewezen worden op de lancering van PURE LIEFDE. Ook valt op www.puurnoordwijk.nl en op Youtube de bijbehorende video te zien. Tot slot zal op de bollenstreekomroep BO vanaf vrijdag het nummer frequent te horen zijn.

Daarmee geeft PUUR NOORDWIJK op ludieke wijze de aftrap voor de gemeenteraadsverkiezingen. PUUR NOORDWIJK blijft zeggen waar het op staat met een helder programma waarin de Noordwijkse inwoners centraal staan. PUUR NOORDWIJK heeft zich daarbij tot doel gesteld om op 19 maart 2014 haar nummer 1 positie te behouden en verder uit te bouwen.

Paul Vermin:
‘PURE LIEFDE is een liefdes verklaring aan het mooiste dorp van Nederland. Het ruizen en de frisheid van de zee, onze lange (13 kilometer) mooie zandstranden, alle hotels met hun sfeer, de groenen duinen, de grent en onze vuurtoren zijn het mooiste van Nederland. Noordwijk is met goud omrand. Niet voor niets houdt heel Nederland van Noordwijk. Dat gaf mij de inspiratie om deze liefdesbetuiging te schrijven.

Gerben van Duin:
‘Deze muzikale ode aan Noordwijk past heel goed bij PUUR NOORDWIJK. Als grootste lokale partij besturen wij al jarenlang de gemeente Noordwijk vanuit de kernwaarden die ook centraal staan in PURE LIEFDE.’

LAAT ONS actueel blijven!