HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
VIRTUELE VUURTOREN IN NIEUWE APP: SNAPAR!10-3-2014

PUUR NOORDWIJK staat voor laagbouw in Noordwijk. We laten een duidelijk tegengeluid horen als het belang van de Noordwijker niet voorop staat. Ook al wordt ons dat niet in dank afgenomen door een handvol ondernemers. We houden onze rug recht.

Ook voor wat betreft de te hoge bouwontwikkelingen van de Hotels van Oranje. Ons dorp is prachtig, dat houden we graag zo. Voor ons is daarbij de hoogte van de Vuurtoren maatgevend voor onze boulevard.

Om dat geluid kracht bij te zetten lanceren wij op ludieke wijze een campagne in de App SnapAR. Bezitters van een iPhone kunnen meedoen aan de ludieke foto-actie van PUUR NOORDWIJK waarmee bovendien prijzen zijn te verdienen. SnapAR istaat voor 'Snap Augmented Reality' en stelt je in staat om met virtuele items een ludieke foto te maken, die je vervolgens op social media kan delen!

Omdat de Vuurtoren wat ons betreft maatgevend is voor de bouwhoogte op de boulevard tref je in SnapAR onder andere een virtueel kopie van onze Vuurtoren aan. Die kun je in je foto’s monteren en op- en afschalen. Net als de PUUR NOORDWIJK tas, strandbal, bord, sweater, ballonnen en nog veel meer.

iTUNES TEGOED OF TAART VAN GEORGE VIS
Ga jij op de foto met een van de leuke virtuele PUUR NOORDWIJK items in de App? Laat jij op ludieke wijze zien hoe belangrijk de Vuurtoren is voor jou en Noordwijk?

Deel je foto dan vanuit de App op je Facebook, www.facebook.nl/puurnoordwijk of Twitter en win 15 euro iTunes tegoed bij 20 fans – likes of shares. In totaal geeft PUUR NOORDWIJK drie bonnen weg voor de drie deelnemers die als eerste 20 fans – likes of shares behalen. Of win een overheerlijke taart van George Vis zodra je 30 fans - likes of shares op je foto hebt. De eerste twee deelnemers die 30 fans op hun foto behalen winnen deze heerlijke prijs! De actie loopt tot en met woensdag 19 maart 2014.

Momenteel is de SnapAR applicatie gratis te downloaden in de AppStore van Apple. Kijk voor meer informatie over de werking van SnapAR op http://snapar.com/

Doe mee met PUUR SnapAR en win!  

LAAT ONS actueel blijven!