HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
Kom a.s. vrijdag naar onze Oog & Oor Ochtend!28-9-2014
Puur Noordwijk organiseert vrijdag  3 oktober tussen 10.30 uur en 12.00 uur haar Oog & Oor Ochtend in ’t Trefpunt.
 
Gedurende deze inloopochtend is het mogelijk voor iedere inwoner van Noordwijk om op een informele wijze met een afvaardiging van wethouders, raads- en commissie leden van Puur Noordwijk van gedachten te wisselen over wat zich afspeelt binnen de gemeente Noordwijk.
 
In het kader van de coalitiekoers Denk mee Doe meer zal de wijze van vergaderen van de gemeenteraad per 2015 veranderen. Er zal gewerkt gaan worden volgens het model B(eeldvormend) O(oordeelvormend) B(esluitvormend). Verder wordt de Nota Strandbeleid “Kwaliteit aan de Kust” begin oktober vrij gegeven voor inspraak. Graag praten wij u bij en horen wij uw inbreng over deze en andere actuele onderwerpen.
 
De Oog & Oor ochtenden georganiseerd door Puur Noordwijk zijn bedoeld om recent genomen politieke besluiten en toekomstige ontwikkelingen met inwoners op een informele wijze te bespreken. Bovendien kunnen zij daar politieke aandacht vragen voor actualiteiten.
 
Een ieder is dan ook van harte welkom om vrijdag 3 oktober met ons het gesprek aan te gaan over al wat er zich afspeelt in Noordwijk en in de Noordwijkse politiek. 
LAAT ONS actueel blijven!