HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
Oog & Oor as vrijdag 7 november 20155-11-2014

 
Oog & Oor Ochtend
 
Puur Noordwijk organiseert vrijdag  7 november tussen 10.30 uur en 12.00 uur haar maandelijkse Oog & Oor ochtend in ’t Trefpunt aan de Schoolstraat.
 
Gedurende deze inloopochtend is het mogelijk voor iedere inwoner van Noordwijk om op een informele wijze met een afvaardiging van wethouders, raads- en commissie leden van Puur Noordwijk van gedachten te wisselen over wat zich afspeelt binnen de gemeente Noordwijk.
 
Het burgerinitiatief inzake het starten van het formele proces rond de ontwikkeling van ruim honderd appartementen op het terrein naast Hotel van Oranje en rond de uitbreiding met twee bouwlagen van het hotel zelf, is aangenomen. Dit wil niet zeggen dat de meerderheid van de raad akkoord is met de voorgestelde bouwmassa en het bouwvolume van de plannen. Graag hoort Puur Noordwijk de mening van de inwoner van Noordwijk hoe de KW. Boulevard de komende jaren ruimtelijk ontwikkeld zou kunnen gaan worden. Hoe ziet de gehele Boulevard er naar uw idee uit in 2035? Op 17 november a.s. staat de begrotingsbehandeling op de raadsagenda. Mocht u vragen of suggesties hebben met betrekking tot de financiën van de Noordwijkse gemeente dan ziet het team van Puur Noordwijk u graag a.s. vrijdag bij haar Oog & Oor Ochtend.
 
De Oog & Oor Ochtenden zijn bedoeld om recent genomen politieke besluiten en toekomstige ontwikkelingen met inwoners op een informele wijze te bespreken. Bovendien kunnen alle Noordwijkers aandacht vragen voor (politieke) actualiteiten.
 
LAAT ONS actueel blijven!