HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
vrijdag 6 februari Oog & Oor ochtend in 't Trefpunt30-1-2015
Puur Noordwijk organiseert vrijdag  6 februari tussen 10.30 uur en 12.00 uur haar Oog & Oor ochtend in ’t Trefpunt.
 
Gedurende deze inloopochtend is het mogelijk voor iedere inwoner van Noordwijk om op een informele wijze met een afvaardiging van wethouders, raads- en commissie leden van Puur Noordwijk van gedachten te wisselen over wat zich afspeelt binnen de gemeente Noordwijk.
 
Mogelijke onderwerpen zijn uw ervaring met het begin januari ingevoerde nieuwe zorgstelsel, wat u verwacht van de veranderingen in de manier waarop de raad per 1 april gaat vergaderen of uw kijk op de nieuwbouwplannen in Noordwijk.

Het team van Puur Noordwijk gaat met interesse met de Noordwijkers over deze en andere onderwerpen in discussie. Wij horen graag persoonlijk van hen hoe men denkt over de toekomst van Noordwijk zowel bestuurlijk als planologisch.
 
De Oog & Oor ochtenden georganiseerd door Puur Noordwijk zijn bedoeld om recent genomen politieke besluiten en toekomstige ontwikkelingen met inwoners op een informele wijze te bespreken. Bovendien kunnen zij daar politieke aandacht vragen voor actualiteiten.
 
Een ieder is dan ook van harte welkom om vrijdag 6 februari met ons het gesprek aan te gaan over al wat er zich afspeelt in Noordwijk en in de Noordwijkse politiek. 
LAAT ONS actueel blijven!