Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer
In deze Nieuwsflash blikt de fractie van PUUR Noordwijk met je terug op de raad van 25 maart jl. Wij hopen je op deze manier te informeren en je inzicht te geven in wat er speelt in de Noordwijkse politiek. Het informeren van jou als onze achterban vinden wij belangrijk en doen we met plezier. Dit past bij de bewonerscultuur waar PUUR in de gemeenteraad voor staat.

Wij zijn van mening dat bij de besluiten die genomen worden, het algemeen belang van Noordwijk en haar inwoners voorop behoort te staan. Voor ons staat de vraag: “Wat heeft de Noordwijker eraan?” dan ook altijd centraal bij elk te nemen besluit. Graag betrekken wij jou bij de door ons te nemen besluiten. Jouw inbreng is onontbeerlijk. Het team van PUUR Noordwijk wil graag dat je met haar meedenkt. Aarzel dan ook niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties over beleid te benaderen. Dit kan per mail (voornaam@puurnoordwijk.nl) of via info@puurnoordwijk.nl, en natuurlijk per telefoon. Tevens kun je altijd inlopen tijdens het fractieoverleg.  Dit vindt plaats op de maandag vooraf gaande aan de raadsbijeenkomst van donderdag in de kamer van wethouder Van Duin (gemeentehuis).

Voor je agenda:
1 april – ALV PUUR – 20.00 uur – Hotel Zonne - Rembrandtweg
3 april – geen Oog en Oor Ochtend vanwege Goede Vrijdag
 
Met PUUR vriendelijke groet en tot ziens op 1 april,

Het Team PUUR Noordwijk:
Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Daniëlle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker.
 
Op 18 maart nam Huub Kolen vanwege het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd afscheid als griffier van de gemeente Noordwijk. In de raad van 25 maart jl. is Ramon van Belzen geïnstalleerd als griffier. De fractie is blij met de komst van Ramon en kijkt uit naar een goede samenwerking met hem. 
Naar de mening van de fractie is het strand van ons allemaal. Om buitensporigheden te voorkomen is het nodig dat er met elkaar afspraken worden gemaakt wat mag en kan op het strand. Deze afspraken zijn vastgelegd in de strandnota. 
Op 15 december 2014 diende de heer Stol een bezwaar in tegen het door de raad genomen besluit van 30 oktober jl. op het burgerinitiatief. De commissie van bezwaar en klaagschriften adviseerde de raad naar aanleiding van dit bezwaar.
Per 1 april a.s. zal de wijze waarop de gemeenteraad vergadert veranderen. Er zullen twee parallel gehouden informerende/oordeel vormende bijeenkomsten worden gehouden. 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE