Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Met deze nieuwsbrief brengen wij  je graag op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek. Het informeren van onze achterban vinden wij belangrijk en ook leuk.

Dit past bij de bewonerscultuur waar PUUR in de gemeenteraad voor staat. Wij vinden dat bij de besluiten die genomen worden het algemeen belang van Noordwijk en haar inwoners voorop behoort te staan. Voor ons staat dan ook altijd, bij een te nemen besluit, de vraag centraal: “Wat heeft de Noordwijker eraan? In deze nieuwsbrief aandacht voor:
  1. Bouwen in Bronsgeest – een politieke erfenis waar we niet omheen kunnen. Waarom moeten we bouwen in Bronsgeest?
  2. Hoogtepunten uit de raadsavond van 23 april jl.
  3. Windmolenparken voor onze kust
Graag betrekken wij jou bij de te nemen besluiten. Jouw inbreng is onontbeerlijk. Het team van PUUR Noordwijk wil graag dat je met haar meedenkt. Aarzel dan ook niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail (voornaam@puurnoordwijk.nl) of  info@puurnoordwijk.nl, en natuurlijk per telefoon.

De deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere maandag voorafgaande aan de raadsavond vanaf 20.00 uur fractieoverleg heeft, staat daarnaast altijd voor je open.

Verder attenderen wij je hierbij op de volgende bijeenkomst:
1 mei a.s. 10.30 – 12.00  Oog en Oor Ochtend in ’t Trefpunt met aandacht voor windmolenpark zichtbaar voor Noordwijkse kust.

Met PUUR vriendelijke groet,

Het Team PUUR Noordwijk:
Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Daniëlle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker.
 
Dank voor de vele enthousiaste reacties naar aanleiding van de advertentie van PUUR Noordwijk in de Woensdagkrant. Meerdere van jullie hebben ons gevraagd met betrekking tot het bouwen in Bronsgeest uit te leggen wat nu toch deze “politieke erfenis is”.
 
In de vorige raadsavond waren er nog veel vragen onbeantwoord gebleven met betrekking tot het bouwplan van een Zorgvilla aan de Rembrandtweg.
Puur Noordwijk is erg blij dat er een werkdocument Verkeer en bereikbaarheid vastgesteld gaat worden. Een goede verkeercirculatie ligt aan de basis van goede bereikbaarheid van winkels, woningen en nieuwbouw plannen.
 
Twee weken geleden stond de Startnotitie Omgevingsvisie als Oordeelvormend op de agenda. Zoals u in onze vorige nieuwsflash heeft kunnen lezen waren CDA, VVD en Noordwijk Zelfstandig het niet met het proces rond deze agendering eens. En verlieten om die reden de raadszaal.
 
 
Een aantal PUUR fractieleden zijn gisterenavond op de bijeenkomst over de windmolens in Katwijk geweest.  De Stuurgroep Maritiem Windmolen hield zijn presentatie in de vorm van een animatie gebaseerd op de werkelijkheid die ons te wachten staat.
 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE