Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer

Wellicht heb je in de media al vernomen dat er in Noordwijk een groot evenement wordt georganiseerd in het weekend van 28 en 29 mei onder de naam SamenLoop voor Hoop. De bedoeling is om een 24 uur durende wandeling te maken rond het hoofdveld van de voetbalvereniging van VV Noordwijk. Dat mag gebeuren met een team van ongeveer 15 mensen (meer mag ook). Je hoeft dus niet 24 uur lang te wandelen en kunt elkaar aflossen.

Het wordt 24 uur lang een grote happening met muziekoptredens, sport -en spelactiviteiten e.d. Het evenement start 28 mei om 16.00 uur en eindigt op 29 mei om 16.00 uur.

Doel van dit evenement is veel geld in te zamelen voor het KWF kankerbestrijding in de strijd tegen kanker. Een vreselijke ziekte waar we allemaal wel in de directe of indirecte omgeving familie, vrienden of kennissen mee worden geconfronteerd. Het lijkt wel of er steeds meer mensen in onze omgeving mee te maken krijgen jong en oud. Je kent dan vast ook wel de verhalen over de dramatiek in familie en het gezin, gemangeld tussen hoop en leven en dan die chemokuren met alle die vreselijke lichamelijke effecten. Gelukkige wordt er veel onderzoek gedaan om de strijd tegen kanker te winnen en zijn er ook wel successen. Toch is er nog veel geld nodig om daadwerkelijk af te rekenen met deze ziekte.

Zoals gezegd is de SamenLoop voor Hoop actie bedoeld om naast stil te staan bij alle slachtoffers positief met elkaar aan de slag te gaan en geld in te zamelen. Ook PUUR NOORDWIJK is benaderd om, in ieder geval met één team in te schrijven voor dit evenement. Natuurlijk hebben we ja gezegd zoals gelukkig ook vele andere verenigingen en andere politieke partijen uit Noordwijk.

Maar ja zeggen is gemakkelijk nu moeten we het ook waar gaan maken. We zijn de grootste politieke partij met een achterban van duizenden kiezers, dus dat moet gaan lukken maar daarvoor is wel jouw medewerking nodig. Bij deze dus de oproep om je bij ons aan te melden voor dit evenement. Ook jullie familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom! Wellicht kunnen we dan met twee of meer teams inschrijven!

Je kunt je aanmelden voor de SamenLoop voor Hoop op het emailadres van Gerben: g.vanduin@noordwijk.nl.

Ook als er vragen zijn over de rol van PUUR NOORDWIJK en het evenement zelf kun je bij Gerben terecht. Verder kun je natuurlijk informatie vinden op de site van SamenLoop voor Hoop Noordwijk: http://www.noordwijk.samenloopvoorhoop.nl/

Tot slot zal er tussen nu en 28 mei in de lokale media veel aandacht besteed worden aan dit evenement. PUUR NOORDWIJK zal contact met je blijven houden en voor het evenement nog een bijeenkomst organiseren voor afstemming. En mocht je mee willen doen maar fysiek mee lopen niet zien zitten, vanwege bijvoorbeeld lichamelijke ongemakken? Meldt je dan s.v.p. ook aan. Er zijn t.b.v. de organisatie van de SamenLoop voor Hoop en gedurende de 24 uur nog vele vrijwilligers nodig!

Hartelijke groet, mede namens de fractie,

Gerben van Duin & Leon van Ast
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE