Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Met deze september Nieuwsbrief brengt het team PUUR Noordwijk  je graag op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek en welke standpunten zij in de raad heeft ingenomen en waarom. Dit is in lijn met de bewonerscultuur waar PUUR in de gemeenteraad voor staat. Wij vinden dat bij de besluiten die genomen worden het algemeen belang van Noordwijk en haar inwoners voorop behoort te staan. Voor ons staat dan ook altijd, bij een te nemen besluit, de vraag centraal: “Wat heeft de Noordwijker eraan?

In deze nieuwsbrief aandacht voor zaken die gespeeld hebben in de afgelopen maand.
  1. Verkiezingsbelofte PUUR en de plannen Hotels van Oranje
  2. Mondelinge vragen PUUR over onveilige situaties bij milieuparkjes
  3. Reconstructie Oude Zeeweg (weggedeelte tussen Picképlein en Breloftpark)
  4. Rekenkamer rapport “ Onderzoek integriteitsbeleid”.
  5. Bollenstreek Omroep en vragen over uitnodiging raadsleden voor boottrip gedurende Amsterdam Sail 2015.
  6. 150 jaar Badplaats
  7. Bouwplannen voor een supermarkt voormalig Hoogvlietterrein
Graag betrekken wij jou bij de te nemen besluiten. Jouw inbreng is voor ons erg belangrijk. Het team van PUUR Noordwijk wil graag dat je met haar meedenkt. Aarzel dan ook niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail (voornaam fractielid@puurnoordwijk.nl) of  info@puurnoordwijk.nl, en natuurlijk per telefoon.
De deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere maandag voorafgaande aan de raadsavond vanaf 20.00 uur fractieoverleg heeft, staat daarnaast altijd voor je open.
Onze eerstvolgende fractieoverleg is maandag 5 oktober a.s.

Hartelijke groet,

​Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Daniëlle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker.
 
In de Weekendkrant van 5 september jl. heeft de Open Brief van PUUR Noordwijk aan de inwoners van Noordwijk gestaan. In deze brief herhaalt PUUR haar verkiezingsbelofte van 2014.
 
De fractie van PUUR NOORDWIJK is door verontruste omwonenden en ouders van schoolgaande kinderen benaderd over de overlast en gevaarlijke verkeersituatie op het kruispunt Albert Verweystraat / Hoogwakersbosstraat. 
Het huidige wegprofiel van de Oude Zeeweg voldoet niet aan de huidige verkeersveiligheidseisen. Belangrijkste knelpunten zijn; het op verschillende wegstukken ontbreken van trottoirruimte, te smalle fietsstroken en het ontbreken van goede oversteekvoorzieningen met name voor fietser en voetganger.
 
Medio 2014 is de Rekenkamer Noordwijk een onderzoek gestart naar het integriteitsbeleid voor medewerkers en politieke ambtsdragers van de gemeente Noordwijk. 
Alle fractievoorzitters hebben op 14 september jl. van de Bollenstreek Omroep de volgende vragen ontvangen.
 
In 2016 viert Noordwijk het 150 – jarig bestaan als badplaats, 
Op 19 augustus jl. organiseerde de ontwikkelaar van het Hoogvlietterrein een bijeenkomst in Royal, ook  PUUR Noordwijk was daarbij aanwezig.
 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE