Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Met deze Nieuwsbrief brengt het team PUUR Noordwijk je graag op de hoogte van wat er in de raad van 19 november jl. werd besproken en besloten.
Geheel in lijn met de bewonerscultuur waar PUUR in de gemeenteraad voor staat, informeren wij je graag waarom de fractie bepaalde standpunten in de raad heeft ingenomen. Wij vinden dat bij de besluiten die genomen worden het algemeen belang van Noordwijk en haar inwoners voorop behoort te staan. Voor ons staat dan ook altijd, bij een te nemen besluit, de vraag centraal: “Wat heeft de Noordwijker eraan?

In deze nieuwsbrief aandacht voor:
  1. Hotels van Oranje - Vraag n.a.v. krantenbericht “Tachtig procent Noordwijkers achter nieuwbouwplannen HvO”, inspraakreacties ingezien door Hotels van Oranje, antwoord college hierop en reactie Puur Noordwijk.
  2. Ruimtelijke projecten en de voortgang van deze projecten.
  3. Bouwplannen Groot Hoogwaak.
Graag betrekken wij jou bij de te nemen besluiten. Jouw inbreng is voor ons erg belangrijk. Het team van PUUR Noordwijk wil graag dat je met haar meedenkt. Aarzel dan ook niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail: (voornaamfractielid@puurnoordwijk.nl) of  info@puurnoordwijk.nl. En natuurlijk per telefoon. De deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere maandag voorafgaande aan de raadsavond vanaf 20.00 uur fractieoverleg heeft, staat daarnaast altijd voor je open.

Voor de agenda:

Raad 3 december  21.00 uur gemeentehuis met onderwerpen als:
  • Presentatie reconstructie Parallel Boulevard
  • Maatregelen grondwaterproblematiek Noordwijk aan Zee,
  • Presentatie wet Vergunningverlening
  • Afval-inzamelvarianten vanaf 2016
Vrijdag 4 december a.s. ben je van harte welkom bij onze maandelijkse OOG en OOR Ochtend in ’t Trefpunt van 10.30 – 12.00 uur. De daarop volgende OOO zal zijn op vrijdag 5 februari 2016

Vrijdag 22 januari 2016 Nieuwjaarsborrel PUUR – uitnodiging volgt

Hartelijke groet,
Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Daniëlle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker.
De fractie van de PvdA/GroenLinks gaf aan uit de media (red. Noordwijks Nieuwsblad) vernomen te hebben dat Hotels van Oranje inzage heeft gehad in de inspraakreacties op het voorontwerp bestemmingsplan HvO.
 
Zowel de raad als het college willen graag dat er snel gebouwd gaat worden in Noordwijk. Toch wordt er al bijna 20 jaar over dezelfde stukken grond gesproken.
PUUR is akkoord met het door Groot Hoogwaak ingediende principe-verzoek voor de bouwontwikkeling op eigen terrein van Groot Hoogwaak en op het Wantveld.

 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE