Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer
Met deze Nieuwsbrief brengt het team PUUR Noordwijk je graag op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek en waarom wij welke standpunten in de raad hebben ingenomen.
Dit is in lijn met de bewonerscultuur waar PUUR in de gemeenteraad voor staat. Wij vinden dat bij de besluiten die genomen worden het algemeen belang van Noordwijk en haar inwoners voorop behoort te staan. Voor ons staat dan ook altijd, bij een te nemen besluit, de vraag centraal: “Wat heeft de Noordwijker eraan?
In deze nieuwsbrief aandacht voor zaken die gespeeld hebben in de afgelopen maand.
  1. Offem Zuid
  2. Actualisatie Sportnota
  3. Windmolens voor de Hollandse Kust
  4. Eigendom Grent 8 – huidige huisvesting Noordwijk Marketing
Graag betrekken wij jou bij de te nemen besluiten. Jouw inbreng is voor ons erg belangrijk. Het team van PUUR Noordwijk wil graag dat je met haar meedenkt. Aarzel dan ook niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties te benaderen. Dit kan per mail (voornaam fractielid@puurnoordwijk.nl) of  info@puurnoordwijk.nl, en natuurlijk per telefoon.
De deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere maandag voorafgaande aan de raadsavond vanaf 20.00 uur fractieoverleg heeft, staat daarnaast altijd voor je open.
Voor de agenda:
18 februari a.s. organiseert Rijkswaterstaat een voorlichtingsavond over de milieu effecten rapportage met betrekking tot de windmolens in Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.  Voor meer informatie : http://vrijehorizon.nl/wp-content/uploads/2016/02/voornemen-MER-ter-inzage.pdf
Hartelijke groet,
Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Daniëlle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker.
 

15 Jaar heeft het geduurd. Door de daadkracht van het huidige college heeft de raad op 4 februari jl. kunnen besluiten een grondexploitatie te openen voor Offem-Zuid.
De sportnota 2009-2018 heeft een stevige impuls gegeven aan de sportieve mogelijkheden in Noordwijk. In deze periode werden er 10 kunstgrasvelden aangelegd, werden er twee nieuwe sporthallen gebouwd en heeft Noordwijk de beschikking gekregen over een fantastisch binnenzwembad.
 
In de kustgemeenten langs de Hollandse Kust wordt al langere tijd bezwaar gemaakt tegen de plannen van Minister Kamp om twee windmolenparken op 10-12 mijl voor de kust te plaatsen. 
Met de aankondiging dat de Stichting Noordwijk Marketing voornemens is om haar activiteiten op de Grent 8 te gaan sluiten rijst de vraag wat de relatie inzake De Grent 8 is tussen de Stichting Adviesraad en Vastgoed Beheer VVV Noordwijk, Stichting Noordwijk Marketing en de gemeente Noordwijk.
 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE