Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer
Met deze Nieuwsbrief brengt het team van PUUR Noordwijk je graag op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek en leggen wij uit waarom de fractie bepaalde standpunten heeft ingenomen.
 
Dit is in lijn met de bewonerscultuur waar PUUR in de gemeenteraad voor staat. Wij vinden dat bij de besluiten die genomen worden het algemeen belang van Noordwijk en haar inwoners voorop behoort te staan. Voor ons staat dan ook altijd, bij een te nemen besluit, de vraag centraal: “Wat heeft de Noordwijker eraan?
 
In deze Nieuwsbrief aandacht voor zaken die gespeeld hebben in de raadsvergadering van 28 april jl.
 
  1. Voortgang samenwerking Bever Holding/Volker Wessels
  2. Eerste Herziening Strandnota
  3. Samenwerkingsovereenkomst Offem-Zuid
  4. Quick Wins voor de Koningin Wilhelmina Boulevard
  5. Economische Agenda Duin- en Bollenstreek
  6. Toekomst van de gemeentelijke begraafplaats
  7. Ontwikkeling Maarten Kruyt
  8. Interpellatieverzoek VVD – bestemmingsplan Noordwijk Zeewaardig
 
Graag betrekken wij jou bij de te nemen besluiten. Jouw inbreng is voor ons erg belangrijk. Het team van PUUR Noordwijk wil graag dat je met haar meedenkt. Aarzel dan ook niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties te benaderen. Dit kan per mail (voornaamfractielid@puurnoordwijk.nl) of info@puurnoordwijk.nl en natuurlijk per telefoon.
 
De deur van het gemeentehuis waar PUUR Noordwijk de maandag voorafgaande aan de raadsavond vanaf 20.00 uur fractieoverleg heeft, staat altijd voor je open.
 
In verband met de mei feestdagen zal er vrijdag 6 mei geen PUUR Oog en Oor Ochtend gehouden worden in het Trefpunt. De volgende Oog en Oor Ochtend zal zijn op vrijdag 3 juni om 10.30 uur.
 
Met PUUR vriendelijke groet,
 
Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Danielle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker
 
Namens het college informeerde PUUR wethouder Hans Bakker de raad over de voortgang van de samenwerking tussen Bever Holding /VolkerWessels en de gemeente Noordwijk. 
Het strand is van ons allemaal. Door het vaststellen van de gewijzigde strandnota is naar ons idee een goede balans gevonden tussen de maximaal gewenste commerciële mogelijkheden op het strand en het vrije strand. 
In de afgelopen maanden zijn door de PUUR wethouders Gerben van Duin en Hans Bakker intensieve onderhandelingen gevoerd om te komen tot een samenwerkingsovereenkomst met Van Rhijn Bouw voor de ontwikkeling van 240 woningen voor de woningbouwlocatie Offem-Zuid.
In het kader van “Denk Mee Doe Meer” is door de huidige PUUR wethouder Ruimtelijke Ordening een onderzoek gedaan naar de door Noordwijkers gewenste verbeteringen voor de K.W. Boulevard. 
Het is goed dat er in de streek een gezamenlijk economische visie tot stand is gekomen.  Een economisch aantrekkelijke streek zal ook zijn vruchten afwerpen voor Noordwijk. 
 
Al lange tijd wordt er gesproken over de renovatie van de aula van de gemeentelijke begraafplaats. Door achterstallig onderhoud wordt de aula minder verhuurd en zijn er dan ook minder inkomsten. 
De discussie over de ontwikkeling van de Maarten Kruyt lijkt te verzanden in een discussie over parkeren. 
 
Naar aanleiding van eerder gestelde vragen over het in de vorige periode vastgestelde bestemmingsplan Noordwijk Zeewaardig deed de VVD een verzoek tot interpellatie.
 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE