Moment geduld a.u.b.
INHOUD

PUUR NOORDWIJK en SamenLoop voor Hoop

24 uur samen tegen kanker

Zaterdag 28 mei 16.00 uur – zondag 29 mei 16.00 uur

Voetbalveld VV NOORDWIJK

SamenLoop voor Hoop is een evenement waar teams 24 uur lopen in strijd tegen kanker. Elk teamlid loopt een uurtje. SamenLoop voor Hoop zet (ex)kankerpatiënten in het zonnetje en herdenkt de overledenen. Met dit evenement wordt door het KWF Kanker Bestrijding geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.
PUUR NOORDWIJK heeft zich als team opgegeven voor dit mooie evenement. Om het team compleet te maken zijn we op zoek naar leden, maar ook partners, buren etc., die zich voor een uur willen inzetten en zo hun steentje bijdragen in de strijd tegen kanker.
 “Vele voeten maken licht wandelwerk”. Des te meer leden zich aanmelden des te makkelijker wordt het om de 24 uur als team PUUR NOORDWIJK wandelend te volbrengen. Voor de duidelijkheid: je wandelt als individu een uur, het is geen wedstrijd en je mag tussendoor ook wel even stoppen, als team wandel je totaal 24 uur.

Beste lezer,

MELD JE svp SNEL AAN

g.vanduin@noordwijk.nl

Bij Gerben van Duin kun je je aanmelden en tevens een voorkeur voor een uur aangeven. Als bijdrage aan de KWF wordt van ieder wandelend teamlid 10 euro gevraagd.

 LIEVER NIET WANDELEN MAAR WEL GRAAG HELPEN??
Om geld in te zamelen voor de KWF zal PUUR NOORDWIJK een marktkraam hebben waar diverse paarse plantjes en verschillende schilderijen verkocht gaan worden. Uw bijdrage kan bestaan uit het doneren van deze plantjes of uit het verkopen ervan. Aanmelden: g.vanduin@noordwijk.nl

Maak met de fractie en het bestuur 24 uur TEAM PUUR NOORDWIJK compleet!!!

De gehele 24 uur wordt er entertainment verzorgd rondom het parcours. Genoeg redenen om aanwezig te zijn tijdens dit grootse evenement.

Met vriendelijke groet,

Gerben van Duin

AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE