Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer
Met deze Nieuwsbrief brengt team PUUR Noordwijk je graag op de hoogte van recente ontwikkelingen in de Noordwijkse politiek.
Met onze oog en oor politiek blijft HOREN, ZIEN EN BEREIKEN essentieel. Het bereiken van alle Noordwijkers én het bereiken van resultaten. PUUR kent in alle ontwikkelingen slechts één belang; Noordwijk. De vraag ‘wat heeft de Noordwijker hieraan’ is en blijft dan ook dé toetssteen in al onze activiteiten en de koers die wij binnen Noordwijk blijven varen. Naast aandacht voor deze kernvraag leggen we ook uit waarom wij als fractie bepaalde standpunten innemen en geven we toelichting op belangrijke ontwikkelingen.
Met PUUR vriendelijke groet,
Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Danielle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker
 
PUUR Algemene Beschouwingen tijdens Begrotingsraad 2 november jl.
Taetske Visser-Danser: ‘Voor PUUR Noordwijk is de recente vaststelling van de Omgevingsvisie het sein om met elkaar - inwoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen - aan de slag te gaan met onze energieke 7-sterren kustplaats. We kiezen voor vooruitgang en zien de kansen van de nieuwe fusiegemeente Noordwijk. Een evenwichtige samenleving waar ‘mooi leven’ voor alle inwoners centraal staat. Onze thema’s zijn: zorgen voor elkaar, wonen voor jong en oud, werken aan werk, oog voor omgevingskwaliteit, betere bereikbaarheid en bovenal duurzaamheid  
 
PUUR een dorp waar het ‘mooi leven’ is.
 
Taetske Visser-Danser: “Per 1 januari 2019 zal de gemeente Noordwijk bestaan uit de kernen Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk. Wij vieren samen. Voor PUUR een welbewuste en doordachte keuze waar we ons goed bij voelen: Noordwijk wordt sterker. We worden een gemeente die haar zelfstandigheid in de regio vergroot. We nemen in omvang toe en blijven dicht bij onze inwoners. 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE