Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je de 9e nieuwsbrief van PUUR NOORDWIJK! De fractie blijft jullie na elke gemeenteraadsvergadering informeren over de daar door PUUR NOORDWIJK ingenomen standpunten. Een actieve maandelijkse communicatie vanuit PUUR NOORDWIJK over de door haar gevaren politieke koers, het hoe en waarom. Zo hoort dat bij een partij die aan een 'bewonerscultuur' in Noordwijk werkt! Bij elk te nemen besluit stellen wij niet voor niets de vraag: “Wat heeft de Noordwijkse inwoner eraan?”.

Met deze nieuwsbrief denken wij de politiek dichterbij de inwoners te kunnen brengen. Hij wordt per e-mail verstuurd en is bestemd voor onze leden en vrienden van PUUR NOORDWIJK. Vrienden van PUUR NOORDWIJK zijn betrokken inwoners die (nog) geen lid zijn maar wel graag op de hoogte willen blijven van onze activiteiten. Deze Noordwijkers kunnen zich dan ook via onze website www.puurnoordwijk.nl onder 'contact' als vriend laten registreren en ontvangen vervolgens deze nieuwsbrief. Voel je overigens vrij deze nieuwsbrief aan iedereen die je maar wilt door te sturen. Alle informatie uit de nieuwsbrief is openbaar en daarnaast, des te meer inwoners van Noordwijk we bereiken des te beter wordt aan de door ons gewenste 'bewonerscultuur' handen en voeten gegeven.

In deze 9e nieuwsbrief worden de meest aansprekende onderwerpen uit de gemeenteraadsvergadering van 28 september jl. besproken. Ik hoop dat je deze nieuwsbrief met plezier zult lezen. De wethouders (2), raadsleden (7) en commissieleden (3) van PUUR NOORDWIJK zijn dagelijks vol enthousiasme aan het werk voor de inwoners van Noordwijk. Doch alleen met jullie inbrengen kunnen zij OOG en OOR hebben voor wat er écht leeft. Blijf hen daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ze te benaderen met vragen, problemen, suggesties voor beleid etc. Vandaag en in de toekomst. Dat kan regelrecht naar de fractieleden via telefoon of voornaam@puurnoordwijk.nl. Natuurlijk kan het ook via de website en info@puurnoordwijk.nl!

Tot slot een aantal agenda mededelingen:

Vrijdag 7 oktober is er weer een OOG & OOR Ochtend van 10.30 tot 12.00 in 't Trefpunt. De fractie, bestuur en wethouders van PUUR NOORDWIJK hebben aangegeven graag van de gelegenheid gebruik te maken om met de inwoners van gedachte te wisselen over de toekomst van Noordwijk.

Woensdag 12 oktober zal er een Oog & Oor Avond plaats vinden in Cafe Royal in de Voorstraat. Het team hoort graag van de Noordwijkers hun mening over actuele politieke aangelegenheden.

Vrijdag 14 oktober wandelen we weer met de rolstoelclienten van Willem van den Bergh Stichting. Hiervoor kunt u contact opnemen met Manon de Vries (manon.devries@versatel.nl).

Donderdag 24 november zal om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Naar alle waarschijnlijkheid in hotel Zonne (uur hoort de definitieve locatie in onze volgende nieuwsbrief).

Hartelijke groet,

Hak van Nes
fractievoorzitter
De fractie van PUUR NOORDWIJK is akkoord gegaan met het vaststellen van de 4e herziening van de grondexploitatie van de Kerkstraat e.o.
De fractie van PUUR NOORDWIJK is akkoord gegaan met de verdeling van de reeds gemaakte kosten voor de ontwikkeling van de projecten in Noordwijk aan Zee.
Wethouder Gerben van Duin (PUUR NOORDWIJK) heeft een positieve begroting 2012 gepresenteerd. Het behoedzame financiële beleid dat de gemeente voert werpt haar vruchten af. Lastenverzwaringen zijn dan ook niet aan de orde.
De fractie werkgroep "Noordwijk samen veilig (be)leven" heeft een uitermate constructief ronde tafel gesprek gehad met representanten van wijkverenigingen, particulier beveiliging, de Noordwijkse Woningstichting en de Politie Hollands Midden.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE