Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je de 14e nieuwsbrief van PUUR NOORDWIJK! De fractie blijft jullie na elke gemeenteraadsvergadering informeren over de daar door PUUR NOORDWIJK ingenomen standpunten. Een actieve maandelijkse communicatie vanuit PUUR NOORDWIJK over de door haar gevaren politieke koers, het hoe en waarom. Zo hoort dat bij een partij die aan een 'bewonerscultuur' in Noordwijk werkt! Bij elk te nemen besluit stellen wij niet voor niets de vraag: “Wat heeft de Noordwijkse inwoner eraan?”.

Met deze nieuwsbrief denken wij de politiek dichterbij de inwoners te kunnen brengen. Hij wordt per e-mail verstuurd en is bestemd voor onze leden en vrienden van PUUR NOORDWIJK. Vrienden van PUUR NOORDWIJK zijn betrokken inwoners die (nog) geen lid zijn maar wel graag op de hoogte willen blijven van onze activiteiten. Deze Noordwijkers kunnen zich dan ook via onze website onder 'contact' als vriend laten registreren en ontvangen vervolgens deze nieuwsbrief. Voel je overigens vrij deze nieuwsbrief aan iedereen die je maar wilt door te sturen. Alle informatie uit de nieuwsbrief is openbaar en daarnaast, des te meer inwoners van Noordwijk we bereiken des te beter wordt aan de door ons gewenste 'bewonerscultuur' handen en voeten gegeven.

In deze 14e nieuwsbrief worden de meest aansprekende onderwerpen uit de gemeenteraadsvergadering van 30 mei jl. besproken. Ik hoop dat je deze nieuwsbrief met plezier zult lezen. De wethouders (2), raadsleden (7) en commissieleden (3) van PUUR NOORDWIJK zijn dagelijks vol enthousiasme aan het werk voor de inwoners van Noordwijk. Doch alleen met jullie inbrengen kunnen zij OOG en OOR hebben voor wat er écht leeft. Blijf hen daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ze te benaderen met vragen, problemen, suggesties voor beleid etc. vandaag en in de toekomst.

Dat kan regelrecht naar de fractieleden via telefoon of voornaam@puurnoordwijk.nl. Natuurlijk kan het ook via de website en info@puurnoordwijk.nl! Tot slot staat er nog een oproep om actief 'mee te denken en doen' met PUUR NOORDWIJK. Dit mede met het 'Oog' op het selecteren van talent voor onze nieuwe kieslijst medio 2014.

Ik wil je daarom vragen de partij PUUR NOORDWIJK actief bij mensen met een 'hart voor Noordwijk' te introduceren als jij denkt dat deze Noordwijkers wellicht mee zouden willen doen / politiek actief zouden willen worden voor onze vereniging.

Bij deze nodig ik hen uit mij een e-mail met korte motivatie te sturen naar: info@puurnoordwijk.nl

PURE groet,

Hak van Nes
fractievoorzitter
Opnieuw was deze visie onderwerp van gesprek. Moet de tekst op bladzijde 32 nu wel of niet gewijzigd worden. En als je dat niet doet zitten dan alle ontwikkelingen in ‘de Zuid’ op slot?
PUUR NOORDWIJK heeft ingestemd met het verlenen van een krediet, nodig om het hoofdveld van v.v. Noordwijk te kantelen en dat te voorzien van kunstgras.
De fractie van PUUR NOORDWIJK heeft in de commissie een kritische opmerking gemaakt dat het persbericht “Doelstelling 200 starterswoningen in zicht” wat voorbarig was, de gedachte achter dit persbericht is goed uitgelegd door wethouder de Lange.
De fractie van PUUR NOORDWIJK heeft kennis genomen van de vaststellingsovereenkomst tussen de gemeente en De Raad Bouw.
Een extra raadsvergadering ter bespreking van de kaders tot maart 2014 aan de hand van o.a. het visiedocument: “Tussentijdse evaluatie coalitieakkoord 2010-2014” van het college van BenW.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE