Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je Nieuwsflash van PUUR NOORDWIJK naar aanleiding van de raadsvergadering van 30 januari jl.

De fractie van PUUR NOORDWIJK blijft via deze nieuwsbrief jou actief informeren over de door ons in de gemeenteraadsvergadering ingenomen standpunten. Een maandelijkse communicatie waarin wij uitleg geven over de door ons gevaren politieke koers, het hoe en waarom. Zo hoort dat bij een 'bewonerscultuur' die de inwoners van Noordwijk belangrijk vindt! Bij elk te nemen besluit stellen wij niet voor niets de vraag: “Wat heeft de Noordwijkse inwoner eraan?”.

Het team van PUUR NOORDWIJK dat actief is in het gemeentehuis, bestaande uit raadsleden (7), commissieleden (2) en wethouders (2) is dagelijks vol enthousiasme aan het werk voor de inwoners van Noordwijk. Maar alleen met jullie inbrengen kunnen zij OOG en OOR hebben voor wat er écht leeft. Blijf daarom ons informeren en ondersteunen. Aarzel niet om onze mensen te benaderen met vragen, problemen, suggesties voor beleid etc. vandaag en in de toekomst. Dat kan regelrecht naar de fractieleden via telefoon of via de 'voornaam' @puurnoordwijk.nl. Natuurlijk kan het ook via onze website en via info@puurnoordwijk.nl!

Maak dus contact met als je vragen en/of opmerkingen. En ook belangstellenden zijn meer dan welkom.

Met PURE groet,

Taetske T. Visser-Danser
Fractievoorzitter PUUR NOORDWIJK
Begin van deze week werden de raads- en commissieleden door de voorzitter van de raad geïnformeerd over het vertrek van wethouder De Lange naar de gemeente Wassenaar.
De fractie van PUUR NOORDWIJK stelde mondelinge vragen over de volgende onderwerpen:
Met het voorstel Nieuwbouw Duinwetering werd door de raad ingestemd. Wethouder van Duin kan nu aan de slag met “het Papendal aan Zee”.
De fractie kon zich ook vinden in het voorstel om camera’s te plaatsen in de raadzaal.
De fractie stemde ook in met de nieuwe WMO verordening. Dit betrof reparatiewerk.
Deze motie werd op initiatief van PUUR NOORDWIJK ingediend samen met VVD/Jes, CDA, LN/WNW en Lijst Salman Noordwijk en aangenomen met enkel de stemmen van de Progressieve Combinatie tegen.
Deze motie werd ingediend door Lijst Salman en gesteund door de PC en LN/WNW.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE