Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je de maandelijkse nieuwsflash van PUUR NOORDWIJK. De fractie van PUUR NOORDWIJK informeert jou via deze nieuwsbrief met plezier over de door de fractie in de afgelopen raadsvergadering ingenomen standpunten. Een maandelijkse communicatie waarin wij uitleg geven over de ons gevaren politieke koers.

Wij houden je hiermee actief op de hoogte van hetgeen zich in  Noordwijkse politiek afspeelt. Zo hoort dat bij een politieke partij die een bewonerscultuur belangrijk vindt. Dat betekent dat het in de politiek moet gaan om de het algemeen belang van Noordwijk en de Noordwijkers Bij elk te nemen besluit stelt de fractie zich niet voor niets de vraag “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Het team van PUUR NOORDWIJK, actief in het gemeentehuis bestaat uit 7 raadsleden, 2 commissieleden en 2 wethouders. Wij zijn dagelijks vol enthousiasme aan de slag voor Noordwijk en haar inwoners. Met jullie inbreng kunnen wij OOG & OOR hebben voor wat er echt leeft. Blijf ons daarom informeren en ondersteunen.

Aarzel niet om ons te benaderen met vragen, problemen, suggesties voor beleid etc. vandaag en in de toekomst. Dat kan direct telefonisch naar ieder raadslid of commissielid, per mail “voornaam”@puurnoordwijk.nl, via onze website en via info@puurnoordwijk.nl

Daarnaast ben je  elke 1e maandag en laatste maandag van de maand om 20.00 uur welkom  in het gemeentehuis bij ons fractieoverleg. En natuurlijk ook elke eerste vrijdag van de maand vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur in ’t Trefpunt voor onze OOG & OOR Ochtend.

Wij hopen je met deze nieuwsbrief op de hoogte te hebben gebracht!

Met PURE groet,

Taetske T. Visser-Danser
Fractievoorzitter PUUR NOORDWIJK
Mondelinge vragen werden gesteld door PUUR NOORDWIJK over spookburgers. Dit zijn burgers die onvindbaar zijn maar mogelijk onterecht wel een uitkering ontvangen. 
Bij het agendapunt “krediet beschikbaar stellen voor het Abel Tasmancomplex” diende de fractie van PUUR NOORDWIJK met de VVD/Jes een motie in. Deze werd met de steun van Liberaal Noordwijk/WNW aangenomen.
Bij het agendapunt “instemmen met het houden van een raadgevend referendum” diende PUUR NOORDWIJK een amendement in. Deze gaf aan de voorgestelde datum voor het referendum van 10 juli te veranderen in 26 juni.
Het agendapunt “concept antwoord brief van het college aan Hotels van Oranje van 27 februari jl.” kreeg een geheel andere wending.
Door de fractie van PUUR NOORDWIJK werd ook nog een motie: “Portretwedstrijd Koning Willem-Alexander” ingediend.
PUUR NOORDWIJK diende samen met de coalitiegenoten VVD/JES en het CDA een motie in over de teruggave van ozb.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE