Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Vooruitlopend op de nieuwjaarsborrel van PUUR NOORDWIJK op 27 januari, waar ik velen van jullie hoop te zien, alvast een heel goed jaar toegewenst. Gezellig, gelukkig, gezond en ga zo maar door. Met af en toe ook even dat ‘tikje extra’ voor een ander. Over dat laatste wil ik het nu hebben.

Zoals velen inmiddels weten is PUUR NOORDWIJK gestart om te wandelen met bewoners van de Willem van den Bergh. Velen van hen komen maar heel weinig buiten vanwege het gebrek aan menskracht.
Daarom willen we kijken of we er een traditie van kunnen maken om maandelijks met hen op pad te gaan. Gewoon anderhalf uur de buitenlucht in met bewoners en ik kan je verzekeren het doet ook jezelf geweldig goed.
Het gaat om de tweede vrijdag van de maand van half elf tot twaalf uur. Het moet toch lukken elke maand uit het ledenbestand een mens of tien, twaalf, wie weet wel vijftien bereid te vinden mee te gaan? En natuurlijk is je partner ook van harte welkom om deel te nemen.

De eerst volgende keer is vrijdag 14 januari. Laat even weten of je meedoet en geef dat door aan manon.devries@versatel.nl  Zij kan dan doorgeven hoeveel mensen er door ons kunnen worden meegenomen en laat je weten waar we verzamelen. Aarzel niet en sluit je aan!

Tot ziens,  Hak.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE