Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

De fractie van PUUR NOORDWIJK informeert jou via deze nieuwsbrief met plezier over de door haar in de afgelopen raadsvergadering ingenomen standpunten. Een maandelijkse communicatie waarin wij uitleg geven over de ons gevaren politieke koers. Hiermee houden wij je op de hoogte van hetgeen zich in de Noordwijkse politiek afspeelt.

Wat ons betreft hoort dit bij een fractie van een politieke partij die een bewonerscultuur belangrijk vindt. Voor PUUR NOORDWIJK betekent dit dat het in de politiek moet gaan om het algemeen belang van Noordwijk en de Noordwijkers. Bij elk te nemen besluit stelt de fractie zich niet voor niets de vraag “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Het team van PUUR NOORDWIJK, actief in het gemeentehuis bestaat uit 7 raadsleden, 2 commissieleden en 2 wethouders. Wij zijn dagelijks vol enthousiasme aan de slag voor Noordwijk en haar inwoners. Mede dankzij jouw inbreng kunnen wij OOG & OOR hebben voor wat er echt leeft onder de Noordwijkers. Blijf ons daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ons te benaderen met vragen, problemen, suggesties voor beleid etc. vandaag en in de toekomst. Dat kan direct telefonisch naar ieder raads- of commissielid, per mail “voornaam”@puurnoordwijk.nl, of via onze website en via info@puurnoordwijk.nl 

Daarnaast ben je  elke 1e maandag en laatste maandag van de maand om 20.00 uur welkom  in het gemeentehuis bij ons fractieoverleg. En natuurlijk ook elke eerste vrijdag van de maand vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur in ’t Trefpunt voor onze OOG & OOR Ochtend.

Wij hopen je met deze nieuwsbrief op de hoogte te hebben gebracht!

Met PURE groet,

Taetske T. Visser-Danser
Fractievoorzitter PUUR NOORDWIJK
Mondelinge vragen werden gesteld door PUUR NOORDWIJK over de aanrijtijden van de ambulance naar aanleiding van een ongeval gedurende het corso. De ambulance had moeite om bij het slachtoffer te komen.
Op de agenda stond het instemmen met het vaststellen van de vraagstelling van het raadgevend referendum inzake de tekstaanpassing IRV Zeewaardig. De voorgestelde vraagstelling werd geformuleerd door een onafhankelijke deskundige van de Universiteit Twente, de heer Martin Rosema.
Goed Nieuws! Door de standvastige inbreng van de fractie van PUUR NOORDWIJK komt er een parkeerkaart voor 20 euro per jaar voor de Noordwijkers die wonen in een niet betaald parkeren gebied. Helaas niet meer gratis, dit voorstel van PUUR NOORDWIJK kreeg geen meerderheid van de overige fracties.
Het agendapunt “Het instemmen met de inhoud van het convenant tussen Q10 Offshore Wind BV en de gemeenten Bloemendaal, Noordwijk en Zandvoort. Voor dat er iets verteld wordt over het Convenant moet het duidelijk zijn dat PUUR NOORDWIJK tegen zichtbare windmolens voor de kust van Noordwijk is.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE