Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je de maandelijkse nieuwsflash van PUUR NOORDWIJK.

De fractie informeert je met plezier via deze nieuwsbrief over de door de PUUR NOORDWIJK  in de afgelopen raadsvergadering ingenomen standpunten. Een maandelijkse communicatie waarin uitleg geven wordt over de door ons gevaren politieke koers. Zo houden wij je graag op de hoogte van hetgeen zich in de Noordwijkse politiek afspeelt.

PUUR NOORDWIJK vindt een bewonerscultuur belangrijk.  De uitleg die de fractie hier aan geeft is dat het wat ons betreft in de politiek gaat om het algemeen belang van Noordwijk en de Noordwijkers. Bij elk te nemen besluit stelt de fractie zich niet voor niets de vraag “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Het team van PUUR NOORDWIJK, actief in het gemeentehuis bestaat uit 7 raadsleden, 2 commissieleden en 2 wethouders. Wij zijn dagelijks vol enthousiasme aan de slag voor Noordwijk en haar inwoners. Wij hebben graag OOG & OOR voor wat er echt leeft onder de Noordwijkers.

Dit kan alleen door jouw inbreng! Blijf ons daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ons te benaderen met vragen, problemen, suggesties voor beleid etc. vandaag en in de toekomst. Dat kan direct telefonisch naar ieder raads- of commissielid, per mail “voornaam”@puurnoordwijk.nl, of via onze website en via info@puurnoordwijk.nl

Daarnaast ben je  elke 1e maandag en laatste maandag van de maand om 20.00 uur welkom  in het gemeentehuis bij ons fractieoverleg. En natuurlijk ook elke eerste vrijdag van de maand vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur in ’t Trefpunt voor onze OOG & OOR Ochtend. Aanstaande vrijdag 7 juni is de eerste mogelijkheid!

Wij hopen je met deze nieuwsbrief op de hoogte te hebben gebracht!

Met PURE groet,
Taetske T. Visser-Danser
fractievoorzitter
Als voorzitter van de vertrouwenscommissie stelde Taetske Visser-Danser de raadsleden op de hoogte van de stand van zaken “ procedure benoeming burgemeester”.
De fractie van PUUR NOORDWIJK stelde de burgemeester de vraag wanneer hij de wedstrijd “Portret Koning Willem Alexander” (motie raad februari 2013) van plan was uit te schrijven.
Voorafgaande aan de raad werd er door de coalitie een voorstel ingediend: “voorstel Bouwkaders De Zuid”. Dit voorstel werd aan de agenda toegevoegd en betrof een verdere aanscherping van de IRV Zeewaardig m.b.t. de Zuid.
PUUR NOORDWIJK is een groot voorstander van de mogelijkheid voor de burgers om een referendum verzoek te kunnen indienen. Het was onze fractie dan ook die het initiatief nam te komen tot een referendumverordening voor Noordwijk. En met succes!
Groot Hoogwaak mag wat PUUR NOORDWIJK betreft doorgaan met de ontwikkeling van plannen voor grootschalige nieuwbouw van haar woon- en zorgcentrum.
PUUR NOORDWIJK attendeerde wethouder Vroom er op dat er voor het aanwijzen van speelplaatsen niet alleen gekeken moet worden of er kinderen in de wijk wonen. Er moet ook rekening gehouden worden met grootouders die in de gelegenheid moeten zijn om met kleinkinderen naar speelplaatsen te gaan.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE