Moment geduld a.u.b.
INHOUD

Beste vrienden,

In het weekend van 22 op 23 juni wordt de SamenLoop voor Hoop voor de tweede keer in Noordwijk georganiseerd. Dit jaar is de Samenloop georganiseerd samen met de gemeente Noordwijkerhout en vindt het plaats op het voetbalterrein van SJC, Lageweg 2 te Noordwijk. De start is zaterdag 22 juni om 16.00 uur en duurt tot zondag 23 juni 16.00 uur. In de late avond vindt wederom de indrukwekkende kaarsenceremonie plaats.

De Samenloop voor Hoop is een 24 uurs wandelevenement met de bedoeling om geld op te halen voor het KWF-kankerfonds. Er is tijdens dit weekend veel aandacht voor de zogenaamde Survivors. Mensen die in strijd zijn met deze verschrikkelijke ziekte of de ziekte hebben overwonnen. Wie heeft er in de directe omgeving van familie of vrienden momenteel niet mee te maken? Er zijn dit weekend meer dan 50 survivors aanwezig die hun verhaal kwijt willen of steun zoeken bij de deelnemers.

Twee jaar geleden is door de aanhangers van PUUR Noordwijk enthousiast meegelopen en was de kraam met verkoop van bloemen, planten en de tassen en ballen van Star Balm een mooi succes. Met name de goede sfeer en het gevoel van samenhorigheid en verbondenheid zijn de mooie herinneringen van dit evenement.

Dit jaar doen we als PUUR Noordwijk natuurlijk weer mee. Een aantal leden hebben zich al aangemeld om een uurtje mee te lopen. Om de 24 uur loop vol te maken zoeken we nog een aantal deelnemers. Als u zelf niet kunt stuur dan uw vriend, vriendin of buurman, buurvrouw. Leuk om tijdens de wandeling weer eens een nieuw contact aan te boren. U hoeft niet getraind te zijn we wandelen rustig aan. 

Er is ook weer een marktkraam geregeld. We zijn nog op zoek naar goede handel om te verkopen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. U kunt natuurlijk ook de kast opruimen en spullen meenemen voor de verkoop. 

Bent u niet goed ter been en is een uur wandelen teveel kom dan toch even langs om de PUUR Noordwijk lopers een hart onder de riem te steken.

Wilt u wel een uurtje meelopen laat dat ons weten en stuur een reactie (gerben@puurnoordwijk.nl of taetske@puurnoordwijk.nl) met een tijdsindicatie hoe laat u wilt lopen. Wij maken dan een planning om de 24 uur rond te krijgen. Dat zou toch mooi zijn als dit lukt. Niet alleen voor ons als partij PUUR Noordwijk, maar met name toch voor al die mensen die getroffen zijn door deze ziekte. 

Met PURE groet, 


Gerben en Taetske 

AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE