Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

In de aanloop van de Gemeenteraadsverkiezingen in 2014 nodigen wij u van harte uit voor onze Algemene Ledenvergadering (ALV) op 11 december a.s om 20.00 uur in Hotel Zonne.

Het belooft een bijzondere ALV te worden. Het concept verkiezingsprogramma wordt besproken, de concept kieslijst bekend gemaakt en wij zullen actieve nieuwe leden mogen begroeten!

Naast een aantal standaard agendapunten staat de avond vooral in het teken van de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Op 19 maart 2014 bepaalt immers de Noordwijkse inwoner weer wie de komende vier jaar het vertrouwen van de kiezer krijgt.

U ontvangt van ons het concept verkiezingsprogramma samen met de agenda en de overige ondersteunende stukken in het weekend voorafgaand aan de ALV. De concept kieslijst zal op de ALV pas aan u onthuld worden.

Heeft u zelf suggesties, waar we het die avond over moeten hebben, aarzel dan niet om ze ons via de mail toe te sturen. 

Wilt u zo vriendelijk zijn, deze datum alvast in uw agenda op te nemen?!  

Met PURE groet,


Rob Duijndam                           Hans van Klaveren
voorzitter                                  penningmeester/secretaris a.i.
  

ps. gezien de hoeveelheid werkzaamheden vanuit het secretariaat zijn we nog steeds dringend op zoek naar iemand die ons in het bestuur daarmee wil helpen. Als je dit iets lijkt, meld je dan svp aan bij ondergetekende.

AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE