Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Zoals afgesproken maakt onze PUUR wethouder Gerben van Duin vaart met de bouw van het nieuwe sportcomplex aan de Duinwetering. Naast twee sporthallen komt er ook een nieuw complex voor de voetbalvereniging VV NOORDWIJK.

Afgelopen donderdag werd in ieder geval het contract ondertekend door Gerben met de bouwer, VBK Beheer uit Hoorn. Daarnaast werd een uitgebreide presentatie gehouden aan de leden van de voetbalvereniging over het nieuwe complex.

De nieuwste sporttempel van Noordwijk kost zo'n 8,3 miljoen euro hetgeen aanzienlijk lager is dan de 10 miljoen waar oorspronkelijk rekening mee was gehouden. Overigens betaald ook de voetbalclub een bedrag van rond de 650.000 euro mee aan het nieuwe complex.

De gemeente heeft met de bouwer afgesproken dat deze zo snel mogelijk gaat beginnen met de voorbereidingen. Daaronder wordt ook een goede verkeerstechnische oplossing voor het bouwverkeer verstaan. Oplevering wordt eind 2014/begin 2015 verwacht waarna heel Noordwijk weer jarenlang PUUR kan sporten!
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE