Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Afgelopen woensdag hebben wij een geweldig avond beleeft met al onze leden. De impact van onze PUUR Flash hierover (PUUR NOORDWIJK vraagt Plasterk toestemming voor 80 kandidaten) heeft al heel wat stof doen opwaaien. Lokaal maar ook nationaal! Geweldig dat wij dankzij jullie betrokkenheid en bereidheid voor PUUR NOORDWIJK uit te komen weer zo’n vliegende start kunnen maken. Daarmee gaan we onze koppositie verder versterken en uitbouwen. Met jullie! als onze energieke ambassadeurs. Want jij bent ons ‘Oog & Oor’ in de Noordwijkse samenleving dankzij wie wij alle inwoners voor de gemeenteraadsverkiezingen weten te bereiken.  

Maaaar, wij moeten ook onze verkiezingsboodschap weer met behulp van posters, de website, advertenties, de radio, flyers, ludieke acties en interviews presenteren en voor het voetlicht brengen. Ook dat is nodig om onze inwoners weer voor PUUR NOORDWIJK te laten kiezen.

En mensen bereiken kost geld. Veel geld. Zeker ook omdat wij als lokale partij geen landelijke financiële bijdrage en ondersteuning krijgen. Zo is onze campagne van de afgelopen vier jaar vooral financieel gesteund door onze actieve politici. Zij ondersteunen onze partij jaarlijks met 25 euro (leden), 75 euro (commissieleden), 800 euro (raadsleden) en 3.200 euro (wethouders). Natuurlijk hebben wij daar ook een deel van gespaard voor de verkiezingscampagne 2014 maar dat bedrag is niet genoeg. Als PUUR NOORDWIJK de grootste partij wil blijven is meer financiële armslag noodzakelijk.  

Wij willen je dan ook heel onbeleefd en geheel vrijblijvend vragen een gift voor PUUR NOORDWIJK te overwegen. Help onze partij aan voldoende campagne budget. Steun ons door nog voor 31 december 2013 een bedrag over te maken. Daarmee is uw gift mogelijk bovendien fiscaal aftrekbaar voor 2013 in uw inkomstenbelasting (mits u het drempelbedrag overschrijdt). Voor 2013 kunt u de giften in aftrek brengen voor zover deze samen zowel 60 euro als 1% van uw verzamelinkomen te boven gaan (tot 10%). PUUR NOORDWIJK is bovendien een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) instelling waardoor deze voor giftenaftrek erkend wordt door onze nationale belastingdienst.

Of en voor hoeveel €€  u ons wilt steunen is natuurlijk niet aan ons. Een bedrag van 10 euro, 50 euro, 250 euro of  1250 euro? Wij zijn u dankbaar voor elke gift. Giften tot 4500 euro blijven bovendien vertrouwelijk en zullen en hoeven niet openbaar gemaakt te worden volgens de nationale wetgever (en volgens het door de leden vastgestelde giftenreglement).

U kunt uw eventuele gift overmaken op ons rekening nummer: NL27RABO0155054651
Ten name van: PUUR NOORDWIJK onder vermelding van ‘gift verkiezingscampagne’.
Let op! Na de hoofdletter O van RABO staat een cijfer 0 in het rekeningnummer.

Wij danken u namens PUUR NOORDWIJK alvast voor uw bijdrage en hopen ook op uw steun te mogen rekenen als onze verkiezingscampagne in 2014 daadwerkelijk van start gaat!

Met PURE groet,

Rob Duijndam
Voorzitter 


AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE