Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je de Nieuwsflash van PUUR NOORDWIJK naar aanleiding van de raadsvergadering van 19 december jl. 

De Nieuwsflash maakt onderdeel uit van onze maandelijkse communicatie waarin de fractie uitleg geeft van de door haar gevaren politieke koers. Op deze manier houden wij je op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek.

PUUR NOORDWIJK hecht grote waarde aan de bewonerscultuur. Dat betekent voor de fractie dat het algemeen belang van Noordwijk, van inwoners en ondernemers voorop staat. Bij elk te nemen raadsbesluit stellen wij ons dan ook de vraag “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Het team van PUUR NOORDWIJK dat actief is op het gemeentehuis bestaat uit 7 raadsleden, 2 commissieleden en 2 wethouders. Dagelijks vol enthousiasme aan de slag voor Noordwijk en haar inwoners. Met OOG & OOR voor wat er leeft onder de Noordwijkse inwoners. Jouw inbreng is hierbij voor de fractie van groot belang. Blijf ons daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail (
voornaam@puurnoordwijk.nl) of via info@puurnoordwijk.nl, via onze website en natuurlijk per telefoon.

Ook zonder specifieke vragen of opmerkingen ben je iedere 1e vrijdag van de maand welkom op de OOG & OOR Ochtend om 10.30 uur in ’t Trefpunt. Daarnaast staat de deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere 1e en laatste maandag van de maand om 20.00 uur fractieoverleg heeft, altijd voor je open.

Namens de fractie wens ik u en uw dierbaren Fijne Feestdagen en een PUUR GOED 2014 toe!!


Taetske T. Visser-Danser
Fractievoorzitter
De wijze van handhaving en communicatie rond de nieuwe Drank- en Horecawet (= geen bier, wijn onder de 18 jaar  i.p.v. huidige grens van 16 jaar). 
De organisatie van de Nieuwjaarsduik heeft voor dit evenement een vergunning aangevraagd en heeft vervolgens een verzoek tot betaling van leges ontvangen. 
Dit agendapunt bestond uit het (1.) kennis nemen van het principeverzoek Hotels van Oranje en het (2.) instemmen met het toepassen van de coördinatieregeling op de ontwikkeling van de 100 appartementen, het vergroten van Hotel van Oranje en ombouwen van Hotel Alwine en Het Badhotel tot appartementen.
In de ALV van 11 december jl. legde het bestuur van PUUR NOORDWIJK de ledenvergadering het wettelijk verplichte giftenreglement van PUUR NOORDWIJK ter goedkeuring voor. De vergadering ging met het reglement akkoord.
PUUR NOORDWIJK nam het initiatief tot de motie Trouwtarieven en diende hem samen met CDA en VVD in.
Op initiatief van de coalitiepartijen werd een motie ingediend die het college verzoekt om op korte termijn met een voorstel te komen waarmee de aanleg van een glasvezel infrastructuur gegarandeerd kan worden.
Op initiatief van PUUR NOORDWIJK gaat een lang gekoesterde wens van de bewoners van St. Jeroen in vervulling.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE