Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Graag nodigen wij je uit voor de 2e Discussieavond van PUUR NOORDWIJK. Het thema voor deze avond zal zijn:

Bestuurlijke vernieuwingen

PUUR NOORDWIJK: Oog & Oor voor de toekomst

Al geruime tijd wordt er landelijk gesproken over gemeentelijke herindeling. Ook als lokale Noordwijkse partij zullen wij onze gedachte hierover moeten laten gaan. De fractie van PUUR NOORDWIJK wil graag de mening peilen van haar achterban, horen wat er zoal speelt en welke richting Noordwijk in de toekomst op zou moeten gaan. Zij stelt jouw inbreng dan ook zeer op prijs.

Wij zien dit als een avond waarop de visie van de leden van PUUR NOORDWIJK betreffende “Bestuurlijke vernieuwingen” verder wordt gevormd. Om een idee te krijgen wat zich al heeft afgespeeld over dit onderwerp binnen de gemeente Noordwijk, kun je via deze link een brief van het voormalige college aan de gemeenteraad van juni 2008 downloaden. De brief, welke werd onderschreven door de gemeenteraad indertijd, vormt het laatste ingenomen standpunt aangaande de bestuurlijke toekomst van Noordwijk.

De avond zal staan onder voorzitterschap van Koos Samsom. Na een inleiding van Leon van Ast, onze wethouder bestuurlijke toekomst, zullen de mogelijke opties met de daarbij behorende voor- en nadelen, met elkaar besproken worden. Wij kijken uit naar je komst op 24 maart om 20.00 uur bij Novum Pharma (Keyserswey 20, 2201 CW Noordwijk).

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur PUUR NOORDWIJK
Ruud Dessing
voorzitter

ps: deze discussieavond is alleen toegankelijk voor leden van PUUR NOORDWIJK
     (ontvangt u deze uitnodiging maar bent u nog geen lid en wilt u meepraten over de toekomst van Noordwijk, wordt dan lid! via
www.puurnoordwijk.nl)
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE