Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

We zijn druk bezig met onze verkiezingscampagne die dankzij jullie betrokkenheid en bereidheid voor PUUR NOORDWIJK uit te komen een vliegende start maakt. Je hoort van onze inwoners dat we goed bezig zijn en daarmee onze koppositie verder gaan versterken en uitbouwen op 19 maart. Met jullie! als onze energieke ambassadeurs. Want jij bent ons ‘Oog & Oor’ in de Noordwijkse samenleving dankzij wie wij alle inwoners voor de gemeenteraadsverkiezingen weten te bereiken.

Wij hebben oechter wel geconstateerd nog een gat in onze campagne begroting van 10.000 euro te hebben zoals ook op onze Algemene Ledenvergadering toegelicht. Daarom vragen wij jullie wederom (of voor het eerst) een verkiezingsgift over te maken. Zien en gezien worden is cruciaal voor het succes van onze campagne. 

Omdat onze huidige wethouders, commissie- en raadsleden reeds royaal bijdragen (en ongetwijfeld dat ook door deze oproep wederom gaan doen) richten wij ons in deze oproep rechtstreeks tot onze nieuwe aanstormende 'politici' en supportende 'kandidaten' op onze kieslijst. Maar ook richting onze loyale leden.

PUUR NOORDWIJK wil onafhankelijk blijven als lokale partij en geen landelijke financiële bijdrage en ondersteuning krijgen. Ook willen we geen partijbonzen waar we schatplichtig aan worden. Doe daarom een gift. Help onze partij aan voldoende campagne budget!

Deze gift is daarmee mogelijk bovendien fiscaal aftrekbaar voor 2014 voor de inkomstenbelasting (mits je het drempelbedrag overschrijdt). Voor 2014 kun je de giften in aftrek brengen voor zover deze samen zowel 60 euro als 1% van het verzamelinkomen te boven gaan (tot 10%). PUUR NOORDWIJK is bovendien een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) instelling waardoor deze voor giftenaftrek erkend wordt door onze nationale belastingdienst. 

Of en voor hoeveel €€ je ons steunt is natuurlijk niet aan ons. Een bedrag van 10 euro, 50 euro, 250 euro of 1250 euro? Wij zijn dankbaar voor elke gift. Giften tot 4500 euro blijven bovendien vertrouwelijk en zullen en hoeven niet openbaar gemaakt te worden volgens de nationale wetgever (en volgens het door de leden vastgestelde giftenreglement).

Giften kunnen overgemaakt worden op ons rekening nummer: NL27RABO0155054651
Ten name van: PUUR NOORDWIJK onder vermelding van ‘gift verkiezingscampagne 2014’. Let op! Na de hoofdletter O van RABO staat een cijfer 0 in het rekeningnummer.

Namens de inwoners van Noordwijk PUUR bedankt voor een eventuele bijdrage. Dankzij deze steun kan onafhankelijke inwoners politiek verzekerd blijven. 

Met PURE groet,

Rob Duijndam
Voorzitter 

AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE