Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je de Nieuwsflash van PUUR NOORDWIJK naar aanleiding van de raadsvergadering van 27 augustus jl. 

De Nieuwsflash maakt onderdeel uit van onze maandelijkse communicatie. Op deze manier houden wij je op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek. 

PUUR NOORDWIJK hecht grote waarde aan de bewonerscultuur. Dat betekent voor de fractie dat het algemeen belang van de Noordwijker voorop staat. Bij elk te nemen raadsbesluit stellen wij ons dan ook de vraag “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Het team van PUUR NOORDWIJK dat actief is op het gemeentehuis bestaat uit 8 raadsleden, 3 commissieleden en 2 wethouders. Dagelijks zijn zij vol enthousiasme aan de slag voor Noordwijk en haar inwoners. Met OOG & OOR voor wat er leeft onder de Noordwijkse inwoners. Jouw inbreng is hierbij voor de fractie van groot belang. Blijf ons daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail (voornaam@puurnoordwijk.nl) of via info@puurnoordwijk.nl, via onze website en natuurlijk per telefoon.

Ook zonder specifieke vragen of opmerkingen staat de deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere 1e en laatste maandag van de maand om 20.00 uur fractieoverleg heeft, altijd voor je open.

Graag nodigen wij je uit voor onze OOG & OOR Ochtend van vrijdag 5 september a.s. van 10.30 uur tot 12.00 uur in ’t Trefpunt. Graag bespreken we met je wat er naar jouw idee op de Noordwijkse politieke agenda gezet moet worden of aan welke punten de fractie aandacht zou moeten besteden.


Met PUUR vriendelijke groet,

Taetske T. Visser-Danser
Fractievoorzitter

Op de agenda van de raad stond een opiniërend debat over “het al dan niet wenselijk zijn van het feit dat een raadslid gehuwd is met een wethouder (en vice versa).”
 
Op 26 juli vocht PUUR Noordwijk met een prachtige team tegen de zee. Vol enthousiasme werd een enorme zeewering voor de Noordwijkse kust neergelegd. Gezien het een gedegen robuust bouwwerk was wist het dan ook lange tijd weerstand te bieden tegen de opkomende zee.
Op donderdag 25 september a.s. zal PUUR Noordwijk mee helpen met de door de Willem van den Bergh Stichting voor haar cliënten georganiseerde sportdag. De fractieleden zullen hun steentje hieraan bijdragen door met de rolstoel cliënten een door de organisatie uitgezette wandeling over het terrein te maken.
Op uitnodiging van wethouder Van Duin PUUR sportzaken namen raad en commissie leden deel aan een rondleiding door het in aanbouw zijnde sportcomplex.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE