Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Hierbij ontvang je de Nieuwsflash van PUUR NOORDWIJK naar aanleiding van de raadsvergadering van 30 oktober jl. 
De Nieuwsflash maakt onderdeel uit van onze maandelijkse communicatie. Op deze manier houden wij je op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek. 

PUUR NOORDWIJK hecht grote waarde aan de bewonerscultuur. Dat betekent voor de fractie dat het algemeen belang van de Noordwijker voorop staat. Bij elk te nemen raadsbesluit stellen wij ons dan ook de vraag “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Het team van PUUR NOORDWIJK dat actief is op het gemeentehuis bestaat uit 8 raadsleden, 3 commissieleden en 2 wethouders. Dagelijks zijn zij vol enthousiasme aan de slag voor Noordwijk en haar inwoners. Met OOG & OOR voor wat er leeft onder de Noordwijkse inwoners. Jouw inbreng is hierbij voor de fractie van groot belang. Blijf ons daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail (voornaam@puurnoordwijk.nl) of via info@puurnoordwijk.nl, via onze website en natuurlijk per telefoon.

Ook zonder specifieke vragen of opmerkingen staat de deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere 1e en laatste maandag van de maand om 20.00 uur fractieoverleg heeft, altijd voor je open. Graag bespreken we met je wat er naar jouw idee op de Noordwijkse politieke agenda gezet moet worden of aan welke punten de fractie aandacht zou moeten besteden.

Met PUUR vriendelijke groet,
Taetske T. Visser-Danser
Fractievoorzitter
Taetske Visser nam als vice voorzitter van de gemeenteraad (dat deed ze uitstekend!) de handtekeningen van het burgerinitiatief in ontvangst van mevr. Alexandra Dik (bestuurslid VVD Noordwijk) en dhr. Hans Stol (lid VVD Noordwijk en Lijst Salman). Daarna volgde een discussie in de gemeenteraad over het burgerinitiatief zelf. 
De vergadering begon met het beëdigen van een nieuw te benoemen raadslid mevrouw S.A.J van den Bergh-Lemain voor Noordwijk Zelfstandig , zij zal de plaats innemen van de heer G. van Stijn.
Voor de inwonende van de Gemeente Noordwijk is gekozen voor een zogenaamde zachte landing. Dit betekent dat voor iedereen die nu huishoudelijke hulp heeft er niets veranderd. De extra kosten die hieruit voortvloeien worden gedekt binnen de bestaande ISD begroting.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE