HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
Oog & Oor ochtend 1 maart 201324-2-2013
PUUR NOORDWIJK organiseert vrijdag 1 maart a.s. tussen 10.30 uur en 12.00 uur wederom haar maandelijkse OOG & OOR Ochtend in ’t Trefpunt. Gedurende deze inloop ochtend is het mogelijk voor iedere inwoner van Noordwijk om op een informele wijze met een afvaardiging van het bestuur, wethouder en raads- en commissie leden van PUUR NOORDWIJK van gedachten wisselen over wat zich afspeelt binnen de gemeente Noordwijk. In het kader van de volksvertegenwoordigende functie die een raadslid heeft is dit de gelegenheid voor de Noordwijker om aandachtspunten aan te geven voor de politieke agenda van de gemeente Noordwijk.

Het doel van deze bijeenkomsten is dat PUUR NOORDWIJK er grote waarde aan hecht te horen wat er speelt onder de Noordwijkse inwoners. Daarnaast zijn er actuele onderwerpen die de Fractie van PUUR NOORDWIJK graag met de inwoners bespreekt. De afgelopen weken is er o.a. veel gesproken over:

1.
De uitkomst van het overleg tussen de gemeenten Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom en Teylingen over de onderwerpen van samenwerking.
2.
De gemeenteraad van Noordwijk die een vertrouwenscommissie gaat instellen waarmee de procedure voor een kroonbenoemde burgemeester wordt gestart.
3.
De eerste mogelijkheid voor Noordwijkers om op het gemeentehuis een verzoek voor een referendum te komen ondertekenen.

Het initiatief
om te komen tot een referendum komt voort uit het voorstel van het college van B&W om de Integrale Ruimtelijke Structuurvisie aan te passen, zodat in de toekomst aanzienlijk groter gebouwd kan worden dan nu volgens het bestemmingsplan is toegestaan.Allemaal interessante onderwerpen die de fractie van PUUR NOORDWIJK graag bespreekt met de inwoners van Noordwijk.

Naast het benoemen van lokale situaties is er op de OOG & OOR OCHTEND ook de mogelijkheid te vernemen welke concrete stappen er genomen zijn door de wethouders.

Het team PUUR NOORDWIJK stelt het op prijs geïnformeerd te worden over alles wat de inwoner belangrijk vindt. Tevens stelt zij hem graag op de hoogte van actualiteiten binnen de gemeente Noordwijk. Een ieder is dan ook van harte welkom om elke eerste vrijdag van de maand met fractieleden te spreken over wat er zich afspeelt in Noordwijk en in de Noordwijkse politiek.
LAAT ONS actueel blijven!