HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
Nieuw?BestuurANBIVerkiezingsprogramma

Nieuw?

PUUR NOORDWIJK maakt sinds 2010 onderdeel uit van het college van B&W. Momenteel met de wethouders Gerben van Duin en Hans Bakker. 

Dit dankzij de gemeenteraadsverkiezingen 2014 waar onze partij met 8 van de 21 gemeenteraadsleden dankzij jouw steun als grootste partij de verkiezingen won. Wij zijn dan ook een belangrijke partner in het college van B&W en hebben in de periode 2010 - 2014 veel bereikt met onze coalitiepartners VVD/JES en het CDA. Sinds 2014 vormen wij met Lijst Salman Noordwijk, PvdA-Groenlinks en D66 het college van B&W.

Onze fractie vormt daarbij onder aanvoering van fractievoorzitter Taetske Visser-Danser een bundeling van krachten met ‘Oog & Oor voor Noordwijk’. Daarbij stellen wij altijd de centrale vraag: "Wat heeft de Noordwijkse inwoner eraan?". Met het antwoord op deze vraag wordt sinds onze oprichting onze politieke koers bepaald.

De politieke partij is daarbij zelf ook niet vanuit het niets in 2010 opgericht maar in 2009 ontstaan door samengaan van WenS (opgericht in 2005) en Verenigd Noordwijk (opgericht in 1993). Laatst genoemde partij maakte tijdens de periode 2006 - 2010 onderdeel uit van het college van B&W. 

PUUR NOORDWIJK is dus een partij met heel veel bestuurlijke ervaring en een bewezen staat van dienst.
Laat Noordwijk onafhankelijk blijven!