HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
'Like' PUUR NOORDWIJK groot succes!4-8-2013

PUUR NOORDWIJK heeft op 31 juli de laatste Noordwijkse prijswinnaar op ludieke wijze verrast voor zijn 'Like' op Facebook.com/puurnoordwijk. Rene Kamp werd op zijn werk opgezocht en gevraagd de keuken van Branding Beach Club te verlaten om de smaakvolle creatie van George Vis in ontvangst te kunnen nemen.

Rene staat al weken met zijn collega’s 24/7 in de keuken van Branding Beach Club keihard te werken om iedereen op het strand tijdig van een heerlijke maaltijd te kunnen voorzien en kon deze zoete onderbreking zeer waarderen. Dankzij zijn 250ste ‘Like’ op PUUR NOORDWIJK was het voor hem bovendien bijzonder goed thuiskomen die avond.
De ‘Oog & Oor’ zomeractie is dan ook een doorslaand succes gebleken. 

Op 1 juli jongstleden werden alle Noordwijkse inwoners via een huis aan huis flyer een bijzonder fijne vakantie gewenst en geïnformeerd dat de grootste ‘lokale’ politieke partij van Noordwijk ook tijdens de vakantieperiode op ‘het dorp’ zou blijven passen. Inwoners werden er bovendien op gewezen dat PUUR NOORDWIJK ook tijdens de zomer ‘Oog & Oor’ bleef houden voor al hun vragen, opmerkingen en suggesties. 

En dat hebben wij geweten ook! PUUR
 NOORDWIJK ontving vele reacties en suggesties van onze Noordwijkers. Onder andere via Facebook, onze website en per e-mail. Of rechtstreeks naar onze wethouders Gerben van Duin en Leon van Ast. Daarnaast wisten vele Noordwijkers de weg naar onze nieuwe Facebook pagina te vinden waardoor 10 taarten konden worden verloot. De winnaars konden daardoor nog eens extra PUUR GENIETEN van deze heerlijke zomer! 

Ondertussen blijft PUUR NOORDWIJK ook na deze zomeractie communiceren met de Noordwijkers zoals onze inwoners sinds 2010 gewend zijn. Elke eerste vrijdag van de maand zetten wij de deuren en ramen van het Trefpunt wagenwijd open om de Noordwijkse politieke actualiteit met onze inwoners te bespreken. Vrijdagochtend 6 september om 10:30 zijn alle inwoners dan ook wederom van harte uitgenodigd voor onze traditionele 'Oog &
 Oor' ochtend. 

PUUR NOORDWIJK, 'Oog & Oor' voor Noordwijkers!

LAAT ONS actueel blijven!