HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
Oog & Oor ochtend 6 september over Hotels van Oranje1-9-2013
PUUR NOORDWIJK organiseert vrijdag 6 september  a.s. tussen 10.30 uur en 12.00 uur haar maandelijkse OOG & OOR Ochtend in ’t Trefpunt.

Gedurende deze inloop ochtend is het mogelijk voor iedere inwoner van Noordwijk om op een informele wijze met een afvaardiging van wethouders en raads- en commissie leden van PUUR NOORDWIJK van gedachten te wisselen over wat zich afspeelt binnen de gemeente Noordwijk.

Op de agenda van de raads- en commissie leden staan voor de maand september staan 2 grote agendapunten.

1.
De discussie over de bestuurlijke toekomst van de Duin- en Bollengemeenten wordt zeer lange tijd gevoerd. De gemeenteraden van Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijkerhout en Noordwijk zijn afgelopen maand bijeengekomen om met elkaar kennis op te doen wat de gezamenlijke mogelijkheden zijn. Daarnaast spelen ook de uitspraken van de Colleges van Burgemeester en Wethouders van Hillegom, Lisse en Teylingen over hun ambitie van een fusie van deze gemeenten. De wens van PUUR Noordwijk is een flexibele netwerkt structuur,  vanuit een zelfstandige positie intensief samen te werken met alle Duin- en Bollengemeente, dus ook met Katwijk. In de raadsvergadering van 30 september a.s. zal de raad van Noordwijk hierover een beslissing nemen.

2.
Op 5 september zullen de nieuwe plannen voor de bouw van appartementen complexen op het grondgebied van Hotels van Oranje aan de raads- en commissieleden ter informatie worden aangeboden. Dit zal gebeuren in een openbare bijeenkomst op het gemeentehuis. De raad is geïnformeerd dat er geen sprake meer zal zijn van een congrescentrum en dat de nieuwe plannen alleen de bouw van luxe appartementen betreffen.

Wij gaan met interesse met de Noordwijkers over deze en andere onderwerpen in discussie. Wij horen graag persoonlijk van hen hoe men denkt over de toekomst van Noordwijk zowel bestuurlijk als planologisch.

De OOG & OOR Ochtenden georganiseerd door PUUR NOORDWIJK zijn bedoeld om recent genomen politieke besluiten en toekomstige ontwikkelingen met inwoners op een informele wijze te bespreken. Bovendien kunnen zij daar politieke aandacht vragen voor actualiteiten.

Een ieder is dan ook van harte welkom om elke eerste vrijdag van de maand met ons het gesprek aan te gaan over al wat er zich afspeelt in Noordwijk en in de Noordwijkse politiek.

Puur Noordwijk
“Oog & Oor” voor Noordwijkers.

LAAT ONS actueel blijven!