HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
PUUR ‘Grijs & Wijs’ ochtend op 27 januari om 10.00 uur in het Trefpunt21-1-2014
Op maandag 27 januari zijn ouderen en hun mantelzorgers van 09.45 tot 13.00 uur van harte welkom in het Trefpunt voor de PUUR NOORDWIJK ‘Grijs & Wijs’ ochtend. Daar krijgen zij antwoorden op vragen over de gevolgen van de veranderingen van de WMO, wat er gebeurt met de ISD, hoe het staat met de Mantelzorg en met de zorg of veiligheid in hun buurt, maar ook hoe zij zich kunnen beschermen tegen financiële uitbuiting. Daarnaast wordt door PUUR NOORDWIJK een gratis lunch aangeboden met huisgemaakte snert van Krijn van der Bent.

Als sociale, betrokken lokale partij wil PUUR NOORDWIJK weten wat er speelt. OOG & OOR hebben voor de
  vragen, wensen en constateringen van onze Noordwijkers. Hen informeren over de laatste ontwikkelingen. Opkomen voor hun belangen. In het Trefpunt zal voormalig huisarts, wethouder en fractievoorzitter van PUUR NOORDWIJK, Hak van Nes, daarom het speciale ‘Grijs & Wijs’ programma openen. Het belooft een uiterst informatieve maar bovenal gezellige bijeenkomst te worden. Diverse gastsprekers zullen korte presentaties geven en met onze senioren in gesprek gaan. Waaronder Bertina van Riek (Buurtzorg Noordwijk), Wendy Clason (Mantelzorg Noordwijk), Nel Meijerink (Raad voor Wonen, Zorg en Welzijn), Mr. Colette Kruis-Sweere (notaris), de wijkagent (politie) en loco-burgemeester Gerben van Duin en wethouder ouderen zorg Leon van Ast. Allen staan die ochtend klaar om met de Noordwijkers en eventueel hun mantelzorger in gesprek te gaan over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Wat zijn de ontwikkelingen en mogelijke gevolgen voor u? Hoe zit het met de veiligheid in Noordwijk (voelt u zich veilig in uw wijk)? Wat gebeurt er aan mantelzorgondersteuning in Noordwijk (wat doet de gemeente voor mantelzorgers)? Hoe staat het met de woonbeleving in Noordwijk (wat zijn de ervaringen van onze senioren)? En u krijgt informatie ter voorkoming van financieel misbruik (hoe kunt u zich daar tegen beschermen)?

Als afsluiten zal PUUR NOORDWIJK een gratis lunch aanbieden met huisgemaakte snert van Krijn van der Bent. De toegang is gratis en de ‘Grijs & Wijs’ start stipt om 10.00 uur.
LAAT ONS actueel blijven!