HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
PUUR treft een streep in het zand!26-2-2014
PUUR NOORDWIJK staat voor het openbare karakter van het strand en bescherming van onze prachtige natuur. De unieke beleving van duinen, strand en zee mogen door oprukkende commercialisering niet verder onder druk komen staan.

PUUR NOORDWIJK is trots op de bestaande jaarrond paviljoens en de manier waarop de eigenaren met goed ondernemerschap het Noordwijkse strand nog populairder hebben gemaakt. Daar profiteert iedereen van, ook de Noordwijker.

PUUR trekt een streep!
De gemeente brengt deze week een nieuwe strandnota in inspraak. Buiten welkome verbeteringen wordt er nu verdere vercommercialisering van het strand voorgesteld. Onder meer met nog meer (permanente) paviljoens. Voor PUUR gaat dit te ver en trekken wij een streep in het zand! PUUR NOORDWIJK heeft dus fundamentele kritiek op de strandnota. Dit is ook door onze wethouders Gerben van Duin en Leon van Ast in het college van B&W kenbaar gemaakt.

PUUR NOORDWIJK kiest ervoor om eenzijdige ondernemerswensen uit de strandnota te schrappen. Welke? Lees onze advertentie op de achterkant van de Noordwijk hier.
LAAT ONS actueel blijven!