HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
Op de koffie bij de PUUR BUUR3-3-2014
Deze week valt de PUUR KRANT bij iedere Noordwijker in de brievenbus. Daarin lees je het resultaat van vier jaar PUUR, vind je onze boodschappenlijst voor de komende vier jaar, presenteren alle kandidaten en PUUR FANS zich én introduceren we de PUUR BUUR. In iedere wijk (10) wonen een of meerder PUUR BUREN, waar iedereen op zaterdag 8 maart en zaterdag 15 maart van 10.00 – 12.00 uur op de koffie kan komen, een vraag kan stellen, de kleurplaat  in kan leveren (achterpagina PUUR KRANT) en van gedachten kan wisselen.

Dichtbij
In de media verschijnen met enige regelmaat trieste berichten over het ontbreken van sociale samenhang in een wijk. Mensen die elkaar niet meer kennen, niet meer herkennen, niet meer helpen, niet meer missen. PUUR NOORDWIJK wil dit voorkomen. Daarom levert PUUR NOORDWIJK een actieve bijdrage aan het contact tussen Noordwijkers, tussen wijkgenoten, tussen buren; niet alleen in verkiezingstijd, maar altijd. Zo dichtbij is PUUR NOORDWIJK. In de PUUR KRANT (pag. 10) vind je de namen van de PUUR BUUR in iedere wijk. Heb je de krant niet ontvangen: mail naar info@puurnoordwijk.nl en hij wordt alsnog bezorgd.

FanTAStische actie
Ook zijn dit weekend de PUUR boodschappentassen uitgedeeld met daarin de verkiezingskrant en de fanTAStische actie: stuur je foto met tas in op Facebook en maak iedere dag kans op 2 x koffie met appelgebak bij de Koele Costa. Uiteraard wordt deze prijs bij je thuisbezorgd!

Noordwijk kleurt PUUR
Op de achterpagina van de PUUR KRANT staat een fraaie kleurplaat; Noordwijk kleurt  PUUR. Deze kleurplaat kan worden ingeleverd bij de PUUR BUUR in je wijk op zaterdag 8 maart en zaterdag 15 maart tussen 10.00 – 12.00 uur. Je hebt altijd prijs! Iedere deelnemer krijgt een bon voor 2 kaartjes KidsZoo halen = 1 betalen! Tot maandag 10 maart kun je extra kleurplaten afhalen bij de PUUR BUUR (zolang de voorraad strekt). Op zaterdag 22 maart maken we op www.puurnoordwijk.nl wie in iedere wijk de hoofdprijs heeft gewonnen. 10 wijken = 10 hoofdprijzen!
LAAT ONS actueel blijven!