HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
5 september start weer onze Oog & Oor ochtend30-8-2014
Puur Noordwijk organiseert vrijdag 5 september tussen 10.30 uur en 12.00 uur weer haar eerste Oog & Oor ochtend in ’t Trefpunt na het zomerreces. Gedurende deze inloopochtend is het mogelijk voor iedere inwoner van Noordwijk om op een informele wijze met een afvaardiging van wethouders, raads- en commissie leden van Puur Noordwijk van gedachten te wisselen over wat zich afspeelt binnen de gemeente Noordwijk.

Wij vertellen u graag over de nieuwe coalitie en de coalitiekoers . Kom met uw vragen en ideeën. Denk mee en doe meer! Uw mening is voor ons erg belangrijk. Verder bereiden we ons voor op uitvoering van de Jeugdwet, de AWBZ/WMO en Participatiewet, ook wel genoemd de 3 D’s van decentralisaties, die per 1 januari 2015 ingevoerd moeten zijn. Graag horen wij uw ideeën over hoe de burgerparticipatie georganiseerd zou kunnen worden.

Het team van Puur Noordwijk gaat met interesse met de Noordwijkers over deze en andere onderwerpen in discussie. Wij horen graag persoonlijk van hen hoe men denkt over de toekomst van Noordwijk zowel bestuurlijk als planologisch. De Oog & Oor ochtenden georganiseerd door Puur Noordwijk zijn bedoeld om recent genomen politieke besluiten en toekomstige ontwikkelingen met inwoners op een informele wijze te bespreken. Bovendien kunnen zij daar politieke aandacht vragen voor actualiteiten.

Een ieder is dan ook van harte welkom om vrijdag 5 september met ons het gesprek aan te gaan over al wat er zich afspeelt in Noordwijk en in de Noordwijkse politiek. Wij vertellen u graag over de nieuwe coalitie en de coalitiekoers . Kom met uw vragen en ideeën. Denk mee en doe meer! Uw mening is voor ons erg belangrijk. Verder bereiden we ons voor op uitvoering van de Jeugdwet, de AWBZ/WMO en Participatiewet, ook wel genoemd de 3 D’s van decentralisaties, die per 1 januari 2015 ingevoerd moeten zijn. Graag horen wij uw ideeën over hoe de burgerparticipatie georganiseerd zou kunnen worden. Het team van Puur Noordwijk gaat met interesse met de Noordwijkers over deze en andere onderwerpen in discussie.

Wij horen graag persoonlijk van hen hoe men denkt over de toekomst van Noordwijk zowel bestuurlijk als planologisch. De Oog & Oor ochtenden georganiseerd door Puur Noordwijk zijn bedoeld om recent genomen politieke besluiten en toekomstige ontwikkelingen met inwoners op een informele wijze te bespreken. Bovendien kunnen zij daar politieke aandacht vragen voor actualiteiten. Een ieder is dan ook van harte welkom om vrijdag 5 september met ons het gesprek aan te gaan over al wat er zich afspeelt in Noordwijk en in de Noordwijkse politiek.
LAAT ONS actueel blijven!