HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
PUUR ONZE ZIENSWIJZE5-9-2015
Woon je Aan Zee of Binnen, ben je jong of oud, man of vrouw, progressief of conservatief iedere Noordwijker is direct of indirect betrokken bij de bouwplannen van Hotels van Oranje. Je bent voorstander of tegenstander of hebt geen mening. Strijdbaar, gedreven, moedeloos of laconiek. Wil er alles over horen of wil er niets (meer) van weten. En alles daartussenin.

We vonden het tijd om alle feiten eens op een rijtje te zetten door middel van een 'Open brief' aan de Noordwijker in de weekendkrant van zaterdag 5 september.

U kunt onze advertentie hier nalezen! Downloaden de concept zienswijze hier!

Puur Noordwijk zet hiermee PUUR haar zienswijze uiteen waarmee we ons hard maken voor ons mooie dorp. Waar het goed leven, wonen en werken is. Nu, én in de toekomst! 

Het is Scheveningen en Zandvoort in het verleden niet gelukt om de identiteit van een kwaliteitsbadplaats te combineren met nieuwbouw. Dat is wel ons streven voor Noordwijk. Op een verantwoorde, zorgvuldige wijze omgaan met (bouw)plannen. Waarin kwaliteit voorop staat.

We zijn niet tegen ontwikkeling en vooruitgang. We zijn niet tegen bouwen. Maar dan wel realistisch en met inachtneming van de juiste maat en schaal. Esthetische, sociale en economische aspecten moeten met elkaar in balans zijn. En het belang voor Noordwijk moet centraal staan. Een beslissing nú heeft effect voor tientallen jaren.

UW MENING TELT want de bouwplannen – voor o.a. 114 appartementen naast het Oranje Hotel – liggen nog t/m 15 september a.s. ter inzage.

De plannen kunt u bekijken op www.noordwijk.nl (bij actueel). Tot die tijd kunt u uw mening geven en een zienswijze indienen. We doen nadrukkelijk een beroep op u. Heeft u (kritische) vragen of opmerkingen of suggesties? Geef uw mening! 

Om voor u het indienen van een zienswijze te vergemakkelijken hebben wij daarom voor u een standaard formulier gemaakt. Deze kunt u uitprinten, ondertekenen en tot 15 september inleveren bij de Gemeente Noordwijk. Ondertekent u PUUR onze zienswijze?! Download hem hier!

Laat uw stem horen. Zo komen we samen tot een ontwikkeling op de Koningin Wilhelmina Boulevard die past bij Noordwijk.
LAAT ONS actueel blijven!