HOMEPARTIJTEAMSTANDPUNTENCONTACTNIEUWS  
NieuwsPUUR NieuwsbrievenNieuwsbrief inschrijven
PUUR tevreden met aangepaste plannen HVO!11-5-2016
DE TOEKOMST VAN ONZE BOULEVARD
Het dossier Hotels van Oranje kent een lange historie. Vanaf het begin heeft PUUR Noordwijk aangegeven voorstander te zijn van een kwalitatieve ontwikkeling op deze locatie met een economische en toeristische meerwaarde voor Noordwijk. Maar wel een ontwikkeling passend bij de maat, schaal én uitstraling van ons dorp. Met toegevoegde waarde voor onze kustplaats, inwoners en gasten. Met meer levendigheid en gezelligheid; de boulevard is immers van ons allemaal

WE KOMEN ER SAMEN UIT, VOOR NOORDWIJK, VOOR DE NOORDWIJKER.
Dat heeft PUUR altijd beloofd; met rechte rug strijden voor het belang van de Noordwijker. En dát is gelukt. Op donderdag 7 april hebben alle fracties in de gemeenteraad van Noordwijk unaniem ingestemd met nieuwe kaders voor de bouwplannen van de Hotels van Oranje. Bij de totstandkoming van deze nieuwe aangescherpte kaders heeft iedereen zich constructief opgesteld. De inbreng van PUUR was kritisch en weloverwogen. Er ligt nu een evenwichtig voorstel, op basis waarvan wij vinden dat NOORDWIJK recht wordt gedaan. 

Lees onze advertentie zoals geplaatst in de Woensdagkrant van 11 mei jl. voor de inhoudelijke verbeteringen die zijn doorgevoerd. 

Wij zijn met het behaalde resultaat dan ook 'PUUR tevreden' voor Noordwijk!
LAAT ONS actueel blijven!