Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Hierbij ontvang je de Nieuwsflash van PUUR NOORDWIJK naar aanleiding van de raadsvergadering van 31 oktober jl..

De Nieuwsflash is een maandelijkse communicatie waarin de fractie uitleg geeft van de door haar gevaren politieke koers. Op deze manier houden wij je op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek.

PUUR Noordwijk hecht grote waarde aan de bewonerscultuur. Dat betekent voor de fractie dat het in de politiek van Noordwijk gaat om het algemeen belang van Noordwijk en dat van de Noordwijkers. Bij elk te nemen raadsbesluit stellen wij ons dan als fractie ook de vraag “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Het team van PUUR Noordwijk dat actief is op het gemeentehuis bestaat uit 7 raadsleden, 2 commissieleden en 2 wethouders. Dagelijks vol enthousiasme aan de slag voor Noordwijk en haar inwoners. Met OOG & OOR voor wat er leeft onder de Noordwijkse inwoners. Jouw inbreng is hierbij voor de fractie van groot belang. Blijf ons daarom informeren en ondersteunen. Aarzel niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail (
voornaam@puurnoordwijk.nl) of via info@puurnoordwijk.nl, via onze website en natuurlijk per telefoon.

Ook zonder specifieke vragen of opmerkingen ben je iedere 1e vrijdag van de maand welkom op de OOG & OOR Ochtend om 10.30 uur in ’t Trefpunt. Daarnaast staat de deur van het gemeentehuis, waar PUUR Noordwijk iedere 1e en laatste maandag van de maand om 20.00 uur fractieoverleg heeft, altijd voor je open.

Met PUUR Noordwijkse groet,

Taetske T. Visser-Danser
Fractievoorzitter
Al om 18.30 uur namen de eerste toehoorders zitting op de publieke tribune. Later bleek dat deze toehoorders geen warme belangstelling hadden voor de Noordwijkse politiek, maar de stoelen moesten warm houden voor de eigenaren van Hotels van Oranje, met hun entourage w.o. heer Victor Salman en architect Diederik van Egmond. 
Er stonden interessante en voor Noordwijk beeldbepalende onderwerpen op de agenda zoals de appartementen ontwikkeling locatie Hotels van Oranje, de Bestuurlijke Toekomst van Noordwijk en de ontwikkeling van Bronsgeest.
Afscheid werd genomen van een raadslid voor "Liberaal Noordwijk/Wat Noordwijk Wil" Diane Zandvoort. 
Op 3 juli 2013 is door de KNRM een principe verzoek ingediend voor nieuwbouw, alsmede een reddingsmuseum voor de gerestaureerde Kurt Carlsen. Men kampt op dit moment met fors ruimte gebrek voor de tractor + reddingsboot en andere materialen. Ook is er behoefte aan les/instructie lokaal en voldoende omkleed ruimtes.
Voor de fractie van PUUR NOORDWIJK is het van het grootste belang dat er een ontwikkeling komt op de locatie Hotels van Oranje dat draagvlak heeft bij zowel de initiatiefnemers als de Noordwijkse inwoners.
De fractie van PUUR NOORDWIJK is en blijft er van overtuigd dat samenwerken moet. Maar dat houdt niet in dat  de gemeente Noordwijk haar autonome beslissingsbevoegdheid moet opgeven en overdragen aan één gemeenschappelijke regeling met één beslisorgaan t.w. de Bollenraad.
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE