Moment geduld a.u.b.
INHOUD
Beste lezer,

Met plezier sturen wij  je hierbij de PUUR Nieuwsflash naar aanleiding van de Begrotingsraad van  17 november jl.

Door middel van deze maandelijkse Nieuwsflash houdt de fractie je graag op de hoogte van wat er speelt in de Noordwijkse politiek. Het informeren van onze achterban is belangrijk voor ons. Dit past bij de bewonerscultuur waar PUUR zich voor inzet in de gemeenteraad. Het is onze vertuiging dat bij de besluiten die genomen worden het algemeen belang van de inwoners voorop behoort te staan. Wij vragen ons daarom iedere keer weer af “Wat heeft de Noordwijker eraan?”

Graag betrekken wij ook jou bij de te nemen besluiten. Jouw inbreng is onontbeerlijk. Het team van PUUR Noordwijk wil graag dat je met haar meedenkt. Aarzel dan ook niet om ons met vragen, opmerkingen en suggesties voor beleid te benaderen. Dit kan per mail (voornaam@puurnoordwijk.nl) of via info@puurnoordwijk.nl, via onze website en natuurlijk per telefoon. De deur van het gemeentehuis, waar PUUR NOORDWIJK iedere 1e en laatste maandag van de maand vanaf 20.00 uur fractieoverleg heeft, staat daarnaast altijd voor je open.
Verder attenderen wij je hierbij dat op de volgende openbare bijeenkomsten:
  • 26 november a.s. neemt waarnemend burgemeester Lokker afscheid van de gemeenteraad in de raadsvergadering -gemeentehuis;
  • 27 november a.s. – Algemene Ledenvergadering PUUR Noordwijk!!
  • 5 december a.s. 10.30 – 12.00 uur – Oog en Oor Ochtend in ’t Trefpunt;
  • 15 december a.s. waarnemend burgemeester Lokker neemt van 17.00 uur – 19.00 uur afscheid van Noordwijk en haar inwoners. Deze receptie vindt plaats in de Oude Jeroenskerk;
  • 17 december a.s. 20.00 uur Oude Jeroenskerk beëdiging van de nieuwe burgemeester Jan Rijpstra door de Commissaris van de Koning. Iedereen is hier van harte voor uitgenodigd. Aansluitend is er onder het genot van een drankje gelegenheid tot kennismaking.
  • 18 december a.s. 20.00 uur – regulier raadsvergadering in het gemeentehuis.
Met PUUR vriendelijke groet,

Het Team PUUR Noordwijk:
Taetske Visser-Danser, Carla Versteege, Cock Jue, Arjan van den Akker, Daniëlle Brink, Dirk Klinkenberg, Joke van der Zanden, Leon van Ast, Jacques Elvader, Bene Timmer, Gerben van Duin en Hans Bakker. 
 
 
De tekst zoals deze is uitgesproken door onze fractievoorzitter van PUUR NOORDWIJK, Taetske Visser-Danser tref je onderstaand integraal aan. Onze inzet, een vitaal Noordwijk! Dat is voor de fractie van groot belang. Naar ons oordeel zullen de door het college gepresenteerde beleidsplannen hieraan bijdragen zowel op economisch als maatschappelijk gebied.
In tegenstelling tot de conserverende meerjarenbegroting 2014-2017 van vorig jaar waarin geen politiek gevoelige voorstellen van nieuw beleid werden gedaan, ligt er een normale meerjarenbegroting van het nieuw aangetreden college voor. 
AFMELDEN NAAR ONZE WEBSITE